Începe războiul între Ana Lintaru și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! L-a blocat pe fostul iubit pe rețelele de socializare! Ce replică îi dă acesta

Au fost iubiți la Puterea Dragostei, dar după despărțire nu au putut să rămână prieteni. Ana Lintaru și Bogdan Mocanu îți aruncă săgeți.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Părea că între Ana Lintaru și Bogdan Mocanu s-a înfiripat o relație frumoasă la Puterea Dragostei. Însă, nu se știe din ce motive, cei doi nu doar s-au despărțit dar pare că relația dintre ei nu este nici măcar de amiciție.

Zilele trecute, Ana a mărturisit că l-a blocat pe Bogdan pe rețelele de socializare.

Citeste si: Scandal între Ligi și Mocanu, la Puterea Dragostei: "Este adevărat că te-ai văzut în afara casei cu el și v-ați pupat?" Filmulețe scandaloase cu concurenta, care au aprins scântei

Citeste si: Scene fierbinți între Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei! Au dat frâu liber pasiunii în fața camerei de filmat

”Ana m-a blocat, nu mai pot să văd ce postează. Imatur din partea ei, dar dacă asta a fost alegerea ei...”, a mărturisit Bogdan Mocanu după ce un fan i-a spus că Ana a postat anumite mesaje care au legătură cu el.

fara descriere

De altfel, întrebată de un fan dacă Bogdan Mocanu îi mai trimite mesaje, Ana a confirmat faptul că l-a blocat: ”Nu ar mai avea cum...”

Ana Lintaru și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au certat după ce tânăra a fost văzută în club cu Andy?

Ana Lintaru și Bogdan Mocanu s-au certat, dar fanii emisiunii Puterea Dragostei nu au aflat care este motivul. Întrebată de un fan când va face un live în care să explice situația dintre ea și Bogdan Mocanu, Ana Lintaru a dat vina pe fostul ei iubit. ”Ca un rezumat, el a ales să se întoarcă în emisiune, iar eu nu îmi vedeam locul în ecuație, dar tot răul spre bine, el a fost mai norocos și și-a găsit pe cineva”, a spus Ana, care a completat că singura ei greșeală în relația cu Mocanu a fost o întâmplare din club. ”Păi, m-a tot învinovățit de faza din club de la ziua Siminei, asta e singura greeșeala”, a mai spus Ana.

fara descriere

Greșeala la care se referă Ana este întâlnirea cu Andy în club, fostul concurent de la Puterea Dragostei despre care s-a spus că ar fi avut o relație cu ea înainte de a intra în casă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate