Închisoare pe viață pentru un român stabilit în Italia. Bărbatul își va petrece restul zilelor în spatele gratiilor, după ce a ucis-o cu sânge rece pe fetița iubitei lui

Magistrații din Italia au decis să îl condamne la închisoare pe viață pe un român de 26 de ani, după ce a comis o crimă cu sânge rece.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gabriel Robert Marincat, un român stabilit în Italia, a primit din partea judecătorilor o sentință definitivă. Tânărul, care a fost acuzat că a violat-o iar mai apoi a ucis-o pe fetița partenerei sale, va sta în spatele gratiilor pentru tot restul vieții.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru un nou-născut. Bebelușul a fost abandonat de propria mamă într-o pădure și lăsat să moară

Românul a negat inițial fapta

Tânărul de 26 de ani le-a povestit inițial anchetatorilor că micuța de un an și jumătate ar fi dărâmat un radiator care i-a căzut în cap, după ce a tras de un cablu electric. Speriat din cauza că fetița nu se simțea bine, criminalul a sunat, după ore bune, pentru a cere ajutorul unui echipaj de ambulanță.

Fetița fusese lăsată în grija bărbatului chiar de către mama ei

Fetița ucisă, alături de mama ei

[Sursa foto: ilgazzettino.it / laprovinciadicomo.it ]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Conform milano.corriere.it, copila a fost transportată de urgență la spital cu elicopterul, însă când a ajuns pe mâna doctorilor, aceștia nu au mai putut decât să constate decesul.

Ulterior, după ce oamenii legii au început să cerceteze ce s-a întâmplat, românul a recunoscut că a violat-o pe fiica partenerei sale, care îi fusese lăsată în grijă, iar apoi a lovit-o în repetate rânduri, până a omorât-o.

Criminalul a primit pedeapsa de închisoare pe viață

Gabriel Robert Marincat

[Sursa foto: ilgazzettino.it / laprovinciadicomo.it ]

Criminalul a fost condamnat la închisoare pe viață

Deși Gabriel Robert Marincat a recunoscut până la urmă fapta comisă, avocatul care îl apăra pe bărbat a încercat să obțină pentru acesta o sentință mai blândă.

Astfel, după ce a cerut inițial o expertiză psihiatrică pentru clientul său, pe motiv că acțiunile față de victimă au fost săvârșite din cauza unor traume din trecut, acesta a vrut ca acuzațiile să fie schimbate în omor involuntar.

Citeste si: Sfârșitul tragic al unui băiețel de 6 luni, ucis de propriul tată. Mama a încercat să-i ascundă rănile cu pastă de dinți

Totuși, încercarea avocatului nu a avut succes, căci magistrații Curții de Apel din Como au hotărât ca asasinul să rămână pentru tot restul vieții în spatele gratiilor.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies