Incident dramatic în Parcul Lumea Copiilor din Capitală! Fiul unui cunoscut fotograf de la noi, tăiat la gât! Cum s-a produs nenorocirea

Fiul unui cunoscut fotograf de la noi, Răzvan Bestea, s-a tăiat la gât în timp ce mergea pe bicicletă. Răzvan Bestea îi acuză pe cei care au legat o sârmă între doi copaci.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Cu cine să mă războiesc eu când, într-un parc public, în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4, cineva leagă o sârmă între doi copaci printre care există alee de trecere, sârmă în care fiul meu, mergând pe bicicletă, și-a tăiat pur și simplu pielea de pe gât după ce sârma a trecut prin gluga hanoracului?!

Am ajuns la spital, luăm medicamente și mulțumim lui Dumnezeu că nu avea deloc viteză!!! Ce se putea întâmpla dacă se jucau și mergeau mai tare?! Oameni inconștienți, cretini, gardieni care nu-și fac treaba și concetățeni nepăsători!!!", a scris fotograful Răzvan Bestea pe Facebook.

fara descriere

Citeste si: Şi-a înjunghiat mortal iubitul în plină stradă! Motivul pentru care a făcut asta este halucinant! Imagini horror

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate