Incident într-o secție de votare din Vaslui: Reprezentantul unui partid a primit o amendă usturătoare pentru că a filmat secție

Incident într-o secție de votare din Vaslui după ce un reprezentant USR a fost amendat pentru că a filmat în secția de votare.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Un reprezentant USR dintr-o secție de votare din Vaslui a fost amendat cu 1.500 de lei după ce a filmat în secție. 

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Românii votează la pubela de gunoi! Unde se întâmplă asta

Citeste si: Vedetele și-au ales Președintele! Cum și-au justificat opțiunea de vot: „A vota e un drept pe care îl avem pentru că...”

Citeste si: Apariție AIURITOARE a Nicoletei Guță în ziua alegerilor! Uite cum s-a îmbrăcat manelista la un eveniment FOTO

Incident într-o secție de votare din Vaslui: Bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția polițiștilor 

Incidentul a avut loc în jurul orelor prânzului, la secţia de votare din localitatea Buneşti, judeţul Vaslui. Sursele locale au declarat că reprezentantul USR ar fi filmat în interiorul secţiei de vot, ignorând solicitările preşedintelui de a înceta şi de a se ocupa de alte îndatoriri. 

Bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție care să aplaneze conflictul. 

Bărbatul a fost amendat contravenţional cu 1.500 de lei.

„Biroul Elecotral Judeţean Vaslui a luat act de procesul verbal din secţia de votare de la Buneşti, prin care a fost sancţionat acel membru şi automat, conform legii, el îşi pierde calitatea de membru în acea secţie", a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al BEJ Vaslui, Cristian Lapa.

Tot în Vaslui, la secţia din localitatea Fundu Văii, a fost nevoie de intervenţia echipajelor medicale, după ce locţiitorul secţiei s-a simţit rău şi a fost chemată Ambulanţa. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni cardiace şi a refuzat internarea, rămânând la secţia de votare. Un alt membru al aceleiaşi secţii a fost transportat la spital după ce a făcut o criză de epilepsie şi urmează să fie înlocuit de către Biroul Electoral Judeţean.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate