Alegeri prezidențiale 2019. Românii votează la pubela de gunoi! Unde se întâmplă asta

Alegeri prezidențiale 2019. Românii votează la pubela de gunoi! Unde se întâmplă asta

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Brândușa Predescu, o româncă stabilită în Olanda, a publicat pe pagina ei de Facebook fotografii de la o secție de votare din Amsterdam. Urnele de votare sunt, de fapt, niște pubele folosite de obicei pentru gunoi. Cu toate acestea, cetățenii nu sunt deranjați, acesta fiind obiceiul acolo.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 - Elena Udrea a votat: „Speranțele mele nu sunt foarte mari că lucrurile se schimbă în bine”

Citeste si: Exit-Poll ora 11:00 Alegeri Prezidențiale! Sondaj premergător: Klaus Iohannis 41%, Viorica Dăncilă 26%, Dan Barna 12%, Alexandru Cumpănaşu 2%

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 - Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii

”Nu, aceasta nu este o pubelă! Aceasta este o urnă de votare din Olanda. Toate primăriile orașelor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Și nimeni nu ridica din sprâncene. În astfel de urne, puse la dispoziție de primarii, votăm astăzi în 25 de secții organizate în 6 orașe diferite din Olanda”, a scris Brândușa Predescu pe pagina ei.

fara descriere

Ambasada României în Regatul Țărilor de Jos a confirmat faptul că urnele de votare din Olanda nu seamănă cu cele pe care le folosim în România.

„Acestea sunt urnele folosite in Olanda la alegerile de toate tipurile.
Multumim primariilor celor 6 orase cu care colaboram in aceste zile pentru a asigura cele mai bune conditii de vot cetatenilor romani din Olanda.

Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania”, este mesajul care a apărut pe Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate