Incident la stația de metrou Piața Unirii! Un bărbat a fost resuscitat pe peron

Un echipaj SMURD intervenit în stația de metrou Piața Unirii 1, după ce unui pasager i s-a făcut rău.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Totul s-a întâmplat joi, 2 decembrie 2021, la pe peronul stației de metrou Piața Unirii 1. Un bărbat care se afla pe peron a început să acuze stări de rău, motiv pentru care un echipaj SMURD intervenit de urgență și a început să acorde manevre de prim ajutor. Cadrele medicale prezente la fața locului au încpeut să îl resusciteze pe bărbat.

La fața locului au ajuns și polițiști, care s-au asigurat că niciun alt călător nu poate interveni în zona în care se afla bărbatul. În jurul bărbatului căruia i s-a făcut rău s-au strâns cel puțin șase membri ai echipajului SMURD, potrivit fotografiilor care au ajuns în mediul online.

Citeste si: Metrorex introduce noi măsuri pentru prevenirea coronavirusului! Cum vor circula trenurile

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Reprezentanții societății de transport au fost contactați de către FANATIK pentru a obține mai multe informații cu privire la incidentul de la stația de metrou Piața Unirii 1. Ei nu au dat detalii cu privire la starea de sănătate a brbatului, însă au menționat faptul că circulația trenurilor este normală și nu a fost afectată.

„Traficul pe magistralele 1 și 3 nu este afectat de acest incident, astfel că traficul se desfășoară în condiții normale”, au transmis reprezentanții METROREX, pentru sursa citată mai sus.

metrou

Momentul în care bărbatului i se acordă primul ajutor, pe peronul stației Piața Unirii 1 

[Sursa foto: Captura Video]

Metrorex, recomandări pentru siguranța călătorilor 

În anul 2017, crima de la metrou a îngrozit o țară întreagă. O tânără a fost ucisă după ce a fost împinsă de o altă femeie în fața trenului, în stația de metrou Dristor.

Metrorex a venit cu un comunicat oficial prin care le-a recomandat călătorilor să păstreze distanța față de marginea peronului. 

„  Pentru evitarea unor evenimente neplăcute, Metrorex în colaborare cu Poliţia Metrou recomandă tuturor călătorilor păstrarea distanţei faţă de marginea peronului, marcată cu o linie de siguranţă. În acest sens se transmit anunţuri mai dese prin instalaţiile de sonorizare din staţiile de metrou. De asemenea, mecanicii trenurilor de metrou au fost reinstruiţi pentru acordarea de atenţie suplimentară la intrarea la peroanele staţiilor şi luarea tuturor măsurilor pentru frânarea din timp a

trenurilor în caz de urgenţă”,  se arăta în comunicatul transmis de Metrorex, în anul 2017.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies