Incident similar cu cazul Anei Oroș, în Teleorman! Un copil de 13 ani a fost mușcat de 6 câini. Ce a făcut micuțul pentru a scăpa cu viață

Un copil de 13 ani a fost mușcat de 6 câini, în Teleorman. Minorul a ajuns la spital cu răni grave.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Un incident ce putea duce la o adevărată tragedie a avut loc într-o comună din Teleorman, acolo unde un copil de 13 ani a fost mușcat de 6 câini maidanezi. Pentru a se apăra de fiare, minorul s-a refugiat într-o curte.

De precizat este că, adolescentul este originar din București, însă se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman.

De asemenea, copilul a fost transportat la spital chiar de către tatăl său, în Alexandria, apoi a fost transferat la o unitate spitalicească din Capitală, pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate.

Întregul incident a avut loc astăzi, 24 ianuarie, la doar câteva zile după ce Ana Oroș, o femeie în vârstă de 43 de ani din București, a fost ucisă de o haită de câini, în timp ce alerga lângă Lacul Morii.

Rezultatul autopsiei Anei Oroș, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii! Ce i-a provocat, de fapt, decesul

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„La data de 24 ianuarie, a.c., în jurul prânzului, un minor în vârstă de 13 ani, din municipiul București, care se afla în vizită la bunici, în comuna Conțești, județul Teleorman, în timp ce se

deplasa pe un moped în extravilanul comunei, ar fi fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reușind să se refugieze în curtea unei persoane. În urma evenimentului, minorul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tatăl minorului în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcțiune și cu viteză a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Alexandria.
În urma discuțiilor purtate cu tatăl minorului și evaluând situația de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiții de siguranță la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.”
, a fost comunicatul transmis de autorități.

Ana Oroș a murit sfâșiată de o haită de câini, în timp ce alerga lângă Lacul Morii

Ana Oroș, o activistă a mediului, a avut parte de un sfârșit trafic. În vârstă de 43 de ani, femeia a murit sfâșiată de o haită de câini, în timp ce alerga lângă Lacul Morii.

Preotul Anei, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii, dezvăluiri uluitoare! Care au fost ultimele cuvinte ale femeii, înainte de a muri: „Dumnezeu le știe mai bine”

De precizat este că, femeia mai fusese atacată de fiare în luna aprilie a anului trecut, ajungând atunci la spital cu răni grave.

Deși mai fusese atacată de câini, Ana Oroș a ales să se întoarcă în același loc, iar unul dintre apropiații femeii a venit și cu o justificare pentru gestul ei:  „Multă lume a întrebat și se întreabă de ce a continuat să vină aici... Cuvintele Anei au fost ceva de genul «Nu pot trăi cu frică, trebuie să-mi înving fricile!»  S-a întâmplat aici. A fost un semnal de alarmă. Se știe situația. Se pare că la acel moment s-au făcut demersuri, dar problema există în continuare și se poate întâmpla oricui”.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"A plecat" Ana Oros, condusă pe ultimul drum. Prietenii și familia își iau rămas-bun de la femeia pe care câinii au sfâșiat-o de vie, lângă Lacul Morii

Ce sumă colosală cer părinții Raisei ca despăgubire, după ce fiica lor a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de către un polițist. Pedeapsa pe care agentul vinovat o riscă...

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Cristiana s-a stins într-un mod cutremurător! Românca a murit de frig, îngropată sub zăpadă, alături de trei dintre câinii ei

O MARE COMPANIE tocmai a decis: Suspendă tot și se închide DEFINITIV

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Tragedie în Capitală! Un tânăr de 24 de ani a fost ucis după ce o mașină l-a lovit în plin

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies