Incredibil! Au gasit o cutie plina cu bani, aur si diamante ingropata in curtea lor. Ce crezi ca au facut oamenii cu cei 52.000 de dolari

Un cuplu din America a gasit o cutie cu bani, aur si diamante ingropata in curtea casei lor. Cand au deschis-o, au gasit inauntru adresa celor care fusesera jefuiti de spectaculoasa avere.

Autor: L. S.

Un cuplu din America a descoperit ca are in curtea casei o cutie care ascundea o comoara. Matthew şi Maria Colonna-Emanuel se mutasera recent in Staten, un oras din New York si au observat o cutie ruginita, ascunsa printre copaci si frunze in curtea casei. Nu i-au dat importanta, pana cand animalele salbatice din zona au desfrunzit zona, mancan frunzisul. Oamenii au sapat sa o scoata si au descoperit inauntru o suma uriasa de bani, aur si diamante.

“Sute de dolari, bijuterii, diamante, un inel de logodnă, zeci de inele, aur cu jad, a fost uimitor”, a spus Matthew, potrivit libertatea.ro.

Tot in cutie, au gasit si o bucata de hartie pe care era scrisa adresa unor vecini. “În primul rând, am bătut la uşa vecinilor şi i-am întrebat dacă au fost vreodată jefuiţi, iar ei au confirmat că da”, a povestit Matthew, potrivit CNN.

In 2011, la politie fusese rapotata o spargere, char a doua zi dupa Craciun. In reclamatie se specificase ca au fost furate bunuri in valoare de 52.000 de dolari, exact valoarea care se afla in cutia ruginita.

Sotii care au descoperit cutia au fost intrebati de ce nu au pastrat ce au gasit, insa ei au raspuns ca nici nu le trecuse prin cap sa faca

asta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies