Incredibil, cât de bine arăta Oana Roman când avea 70 de kilograme! Vedeta urmează un plan de slăbit şi vrea să ajungă din nou AŞA! FOTO!

Oana Roman la 70 de kilograme! Uite cum arăta vedeta în 2008!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Oana Roman a absolvit o universitate prestigioasă la nivel mondial şi este specialist PR. Vedeta are o sumedenie de contracte şi, în plus, se bucură de dragostea şi susţinerea unei familii frumoase. Fosta prezentatoare tv a avut câteva divergenţe cu soţul ei în urmă cu trei săptămâni, dar dragostea lor a învins şi acum sunt mai uniţi ca niciodată.

fara descriere

Ei bine, în ciuda nenumăratelor realizări, Oana s-a confruntat cu ostilităţi din partea unor oameni cărora nu le-a greşit cu absolut nimic. Deseori s-a trezit ţinta unor glume răutăcioase din cauza formelor rubensiene, vedeta povestind în faţa camerelor de luat vederi că ani de zile s-a luptat cu remarcile maliţioase legate de silueta ei, dar şi cu stări vecine cu depresia.

Citeste si: Momentul adevărului! De câţi bani are Oana Roman nevoie, lunar, doar pentru plata facturilor? Suma e uriaşă! "Toate astea mă costă..."

fara descriere

Oana Roman la 70 de kilograme! N-ai mai văzut-o niciodată cu silueta asta!

În curand însă, cârcotaşii vor avea o mare surpriză. Oana a început să slăbească sănătos, cu un meniu pe care-l primeşte, zilnic, de la un centru de slăbit şi întreţinere corporală. Fiica lui Petre Roman respectă ad litteram sfaturile nutriţionistului şi, în plus, face si tratamente de remodelare corporală de ultimă generaţie.

Citeste si: Oana Roman s-a împăcat cu soţul! Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi au plecat în vacanţă! Uite ce mijloc de transport au ales de dragul Isabelei! FOTO!

Protagonista noastră este hotărâtă să ajungă la greutatea pe care o avea în 2008 când i-a şocat pe toţi cu silueta ei de invidiat. În anul respectiv, fosta prezentatoare tv a avut 70 de kilograme.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate