Oana Roman s-a împăcat cu soţul! Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată şi au plecat în vacanţă! Uite ce mijloc de transport au ales de dragul Isabelei! FOTO!

Oana Roman s-a împăcat cu soţul! Cei doi şi-au dus fetiţa în vacanţă la munte!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman şi Marius Elisei au avut un impas în căsnicie în urmă cu două săptămâni, dar atât vedeta cât şi soţul ei au preferat să păstreze discreţia şi nu au vorbit absolut deloc cu presa despre problema lor.

Citeste si: Oana Roman, atacată CRUNT după ce a postat un video cu fetiţa ei dansând pe masă la concertul lui Pepe! "Te lauzi cu ce?" Vezi cum a răspuns vedeta, revoltată! VIDEO!

Totuşi, cei care o cunosc pe fosta prezentatoare tv, dar şi fanii care o îndrăgesc şi îi urmăresc cu atenţie toate postările şi-au dat seama că ceva nu este în regulă în urma unui status scris de protagonista noastră pe instagram.

fara descriere

La o poză cu micuţa Isabela, fosta prezentatoare tv a scris un mesaj pe care unii urmăritori ai ei l-au interpretat ca fiind un anunţ subtil al despărţirii de soţ. Mai mult decât atât, statusul respectiv are şi hashtag-urile "viaţa merge mai departe" si "tu şi cu mine" care au trezit imediat bănuiala că îndrăgita vedetă s-ar fi distanţat de partenerul ei de viaţă.

Citeste si: Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”

fara descriere

"Iubita mea minunată ! Avem atâtea vise de împlinit, atâtea bucurii de trăit, atâtea lucruri de descoperit, atâtea locuri de vizitat , atâtea zile de iubit ! Iti promit că viaţa noastră va fi frumoasă , îţi promit că voi alunga orice nor, voi dărâma orice zid, voi ocoli orice obstacol, şi vom trăi frumos şi senin ! Existenţa ta e ceea ce dă sens vieții mele! Împreună cu tine totul e posibil!", a scris Oana Roman.

Oana Roman s-a împăcat cu soţul! Vedeta si partenerul ei de viaţă sunt mai fericiţi ca niciodată!

fara descriere

Ei bine, şi de această dată, dragostea lor şi iubirea pe care ambii i-o poartă micuţei Isabela au fost mai puternice decât neînţelegerile, Oana şi Marius formând din nou un cuplu fericit.

Şi ca să dea definitiv uitării disensiunile pe care le-au avut, fiica lui Petre Roman şi soţul ei au plecat într-o minivacanţă la munte, însoţiţi bineînţeles de frumoasa Isabela. La cererea fetiţei în vârstă de cinci ani, drumul până la destinaţie nu a fost parcurs cu maşina, ca de obicei, cu...trenul.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate