Incredibil, ce a spus Roxana despre Iancu la două luni de la despărțire. "Mă voi întoarce la el"

Roxana Buzoiu nu a rămas datoare față de Iancu Sterp, cel care i-a fost iubit în ultima perioadă la Puterea dragostei, și i-a dat o replică dură la două luni de la despărțire

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Primul sezon de la Puterea dragostei s-a terminat de mai bine de două luni, însă ecourile continuă. Mulți dintre cei care i-au îndrăgit pe concurenții din show-ul amoros se întreabă ce se mai întâmplă în cuplurile care au existat în casă și dacă între anumite personaje se mai poate ajunge la o împăcare.

Unii dintre cei care suscită în continuare interes în rândul publicului sunt Roxana Buzoiu și Iancu Sterp. Cei doi au format o pereche foarte frumoasă în ultima perioadă a emisiunii moderate de Andreea Mantea și se părea că totul va fi perfect între ei vreme îndelungată.

Citeste si: Alisa a murit la 22 de ani, după ce medicul i-a smuls organele interne, din greșeală, în timpul nașterii

Citeste si: Primele declaraţii ale lui Mihai Mitoşeru după ce a fost anunțat divorţul de Noemi: ”Este cazul să mă gândesc şi la mine”

Citeste si: Andreea Bălan, detalii picante din timpul pregătirilor pentru marele eveniment: "Ne-am certat înainte de nuntă". Motivul pentru care soțul artistei a răbufnit

Din păcate, nu a fost deloc așa, întrucât, chiar în săptămâna finalei, Iancu avea să pună punct idilei, iar motivul deciziei a fost legat de atitudinea tinerei. De altfel, puțin mai târziu, în premieră pentru WOWbiz.ro, el avea să detalieze mai mult pe marginea acestui subiect. "Nu este ce îmi doresc eu. Roxana nu se poate controla, are un comportament vulcanic, și mie îmi displace acest lucru. Vreau să fiu relaxat în relație, nu mereu în gardă", avea să povestească Iancu Sterp pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Roxana Buzoiu a vorbit despre relația cu Iancu Sterp în termenii ei

Pe de altă parte, nici frumoasa femeie nu a rămas datoare. Roxana a vorbit despre relația cu Iancu Sterp, în stilul ei, fără menajamente. "Mi-a plăcut de el, dar este un băiat imatur. Așa  am simțit însă atunci să fac, să îl iubesc. Acum, nici nu se mai pune problemă. Mă voi întoarce la el cu siguranță. Sigur, când voi avea 60 de ani și voi merge în baston!", a spus, amuzata, fostă concurență de la Puterea dragostei într-un live pe kfetele.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate