WOW

Incredibil! Ce făcea Teleșpan în Asia pentru Ana Morodan în fiecare dimineață

Ana Morodan, cunoscută sub numele de ”contesa digitală” și prietenul ei, Adrian Teleșpan au fost parteneri în Asia, într-o aventură extremă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au petrecut câteva săptămâni în Asia, împreună. Cei doi au fost un cuplu într-o aventură extremă. Ana Modoran și Teleșpan sunt prieteni buni de ani de zile și apropierea dintre ei a fost vizibilă în momentele dificile din Asia.

După ce s-au întors din Asia, Ana Morodan a mărturisit ce făcea Teleșpan, în fiecare dimineață, pentru ea. ”Teleșpan era și cameristă. Pentru că în fiecare dimineață mă închidea la spate (n.r. la bustieră sau la sutien). Din cauza sânilor mari, nu ajung la spate. Și el îmi spunea mereu: ”Ai slăbit, vezi că acum te nu te mai închid la 3, te închid la 2”, a povestit Ana Morodan într-o emisiune tv.

Citeste si: Prima reacție a Anei Morodan după ce a fost eliminată de la show-ul din Asia

Citeste si: Ana Morodan, ”contesa digitală”, comparată în Asia cu Pamela Anderson! Ce problemă a avut cu sânii

Citeste si: Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în Asia, despre drama de a-și pierde câinele și prietenul în același timp

Ana Morodan a mărturisit că atunci când s-a întors acasă și s-a urcat pe cântar a fost șocată să vadă că slăbise 9 kg. ”Nu mi-am dat seama acolo, pentru că purtam colanți, în general haine mulate”, a mai spus cea supranumită ”contesa digitală”.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt doar prieteni buni! ”Contesa digitală” are iubit

Ana Morodan este și vedetă tv, a avut emisiunea ei și a fost concurentă într-un show extrem în Asia, unde a făcut echipă cu Adrian Teleșpan. Partenerul de competiție al Anei Morodan a devenit cunoscut după ce a scris "Cimitirul", în 2013, o carte care i-a șocat pe mulți, dar care s-a bucurat de succes, al cărei protagonist este un homosexual român care se mută la Londra. 

Ana Morodan și Adrian Teleșpan sunt doar parteneri de show și prieteni foarte buni. Acasă, Ana Morodan are un iubit de câțiva ani. Bloggerița a spus în mai multe rânduri că nu-și dorește să se căsătorească și nici să aibă copii. ”N-am visat niciodată să devin mireasă şi nu mă visez noaptea purtând rochii albe”, spunea Ana Morodan.

Galerie foto