Adrian Teleșpan, partenerul Anei Morodan în Asia, despre drama de a-și pierde câinele și prietenul în același timp

Adrian Teleșpan nu este un personaj cunoscut până acum publicului. El face însă cuplu cu Ana Morodan în Asia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

fara descriere
Adrian Teleșpan și prietena lui, Ana Morodan, cunoscută în online sub numele de ”contesa digitală”, fac un cuplu controversat în aventura extremă din Asia.

Dacă Ana Morodan este și vedetă tv, despre partenerul ei, Adrian Teleșpan se știu puține lucruri. Teleșpan este scriitor, romanul său ”Cimitirul” fiind exprem de apreciat. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Adrian Teleșpan își descrie sugestiv primii ani de viața.

Conform revistei Viva!, Adrian Teleșpan s-a născut prematur, cântărea aproximativ 1,7 kilograme, jumătate din această cantitate fiind reprezentată de cap. Atunci, medicii i-au dat maxim 48 de ore de viață. La patru ani a făcut meningită.

Citeste si: Ana Morodan, ”contesa digitală”, a fost în Asia cu Teleșpan, iar iubitul ei a așteptat-o acasă

Citeste si: Reacție dură a lui CRBL la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Nu totul se poate da la televizor”

Citeste si: Drama actriței Anca Sigartău! Medicii i-au spus că mai are doar un an de trăit! DEZVĂLUIRI

 Adrian Teleșpan spune că pentru el, culmea durerii a fost atunci când i-a murit și câinele în același timp. ”La două zile după ce ţi-ai pierdut câinele, să-ţi moară singurul prieten în timp ce treci prin cea mai mare decepţie în dragoste”, a spus Adrian Teleșpan într-un interviu mai vechi. 

Citeste si: O nouă idilă la "Puterea Dragostei"?! "Lui Mary chiar îi place de Bogdan"

fara descriere

Adrian Teleșpan și Ana Morodan, porecliți în Asia, ”echipa Pandișpan”

Adrian Teleșpan a plecat cu prietena sa, Ana Morodan, bloggerita cunoscută sub numele de ”contesa digitală”, într-o aventură expremă în Asia. Cei doi fac un cuplu controversat, criticat de multe ori de ceilalți participanți la aventură. Cel mai recent schimb de replici dur a avut loc în show, între Ana Morodan și echipa formată de CRBL și prietenul lui, Oase. Aceștia au botezat echipa Ana Morodan- Adrian Teleșpan, ”echipa Pandișpan”. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate