Incredibil, ce picioare subţiri are Oana Roman! Uite cât a slăbit şi care e secretul look-ului ei! Cei care-o criticau au rămas "mască"!

Oana Roman a slăbit şi arată foarte bine! Acesta este secretul ei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţintă kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta umilinţele gratuite venite din toate părţile.

 

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine.

 

De curând însă, convinsă nişte prieteni foarte buni, specialistul în PR a luat decizia să slăbească cu ajutorul unor proceduri inovative ale unei clinici de remodelare corporală.

fara descriere

În plus, Oana a inclus in rutina ei zilnică nişte sucuri de detoxifiere de care este foarte mulţumită.

Interesant este că, deşi şi-a schimbat de puţin timp stilul de viaţă, Oana are un tonus excelent, arată foarte bine, iar la nunta Adelinei Pestriţu a arătat minunat, după cum au remarcat toţi cei prezenţi la petrecerea anului.

Machiată în trend, cu o coafură impecabil realizată şi o rochie elegantă, perfect aleasă pentru silueta ei, fiica lui Petre Roman a fost una dintre apariţiile serii.

Vezi imaginea cu picioarele vedetei doar pe kfetele.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate