Incredibil! Ce zic polițiștii care l-au prins pe criminalul din Săpoca: „Când am ajuns, portarul era fugărit de pacient cu o bară metalică“

Incredibil! Criminalul din Săpoca, prins de polițiști, fugărea portarul când autoritățile au ajuns la spital!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Bogdan Lungu, în vârstă de 38 de ani, era necăsătorit, nu avea serviciu și lucra ca zilier. Miercuri a fost la cules pepeni și acolo ar fi băut peste măsură, a făcut o criză și din această cauză a fost dus la spital, au dezvăluit persoane din localitate pentru corespondenții Știrilor Kanal D.

Polițiștii care l-au imobilizat pe bărbat, pe criminalul din Săpoca, atunci când au intrat pe poarta sptalului din Săpoca au avut parte de o ”scenă” demnă de filmele de groază.

Citeste si: Ce se întâmplă acum la ”Casa Groazei”! Alexandru Cumpănașu: „Sunt fete care mi-au scris că doresc să fie audiate”

Citeste si: S-a întors în România după 23 de ani și a mers la mare! Reacția incredibilă: "Domnule, de unde atâția..."

Citeste si: Ministrul Sănătății a anunțat un al cincilea deces după masacrul de la Săpoca! Directorul spitalului și-a dat demisia

”În dimineaţa zilei de 18.09, în jurul orei 3.00, m-am deplasat la spital în vederea finalizării documentelor pentru internarea unui bolnav psihic. Am coborât din maşină, pentru a solicita portarului să ne deschidă. Am auzit apoi un zgomot de la un geam spart, după care l-am văzut pe portar alergând şi un bolnav pe urmele lui, care agita o ţeavă metalică. Am crezut că persoana respectivă a spart geamul pentru a părăsi unitatea medicală. Atunci nu m-am gândit că acesta comisese crimele despre care am aflat ulterior”, spune ag. sef pr. Marian Fetic, de la postul Costeşti.

”În momentul în care am ajuns la poarta de acces în curtea unităţii, am observat cum dinspre gheretă venea paznicul alergând iar în urma lui era un bărbat în pijamale care agita o bară metalică şi se apropia de noi. În acel moment, am procedat la imobilizarea lui. În prealabil, l-am somat verbal să lase ţeava, într-un final a lăsat-o, însă a opus rezistenţă dar am reuşit imobilizarea lui şi cu ajutorul paznicului. A spus câteva cuvinte însă nu era coerent. Consider că se putea întâmpla şi ceva mai rău. A fost vorba de secunde. Totul s-a derulat cu mare rapiditate”, a declarat ag. Iulian Mihai, de la postul rural Costeşti.

În urma atacurilor, cinci persoane au murit, iar alte opt au fost rănite, conform Adevărul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate