Incredibil! Cine este Alexandru, tânărul electrocutat în Parcul Herăstrău! Pe fratele lui îl cunoaşte toată România

Cine este Alexandru, tânărul electrocutat în Parcul Herăstrău. Fratele lui este foarte cunoscut

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Crina Matei cere disperată ajutor. Doi adolescenţi au fost electrocutaţi pe podul CFR din Parcul Herăstrău. Actriţa îl cunoaşte pe unul dintre tineri, iar acum face apel pentru ca românii cu suflet mare să-i ajute cu bani familia.

Este vorba despre Alexandru Rebeja, fratele unui fost concurent la Dansez pentru tine, Ştefan, care a participat la emisiunea de dans împreună cu Roxana Ionescu.

fara descriere

Incredibil! Cine este Alexandru, tânărul electrocutat în Parcul Herăstrău! Pe fratele lui îl cunoaşte toată România

Pe contul ei de Facebook, Crina Matei cere ajutor.

fara descriere

"Colegul nostru, Alexandru Rebeja, fratele lui Stefan Rebeja, ambii dansatori, a suferit ieri un grav accident in parcul Hetastrau. Are arsuri pe 60% din suprafata corpului. A fost transportat de urgenta in Belgia. Dar are nevoie de suport financiar. Facem apel la cei aflati in Bruxelles, sa-i ajute financiar pe cei doi", a scris Crina Matei pe Facebook.

 

Tot pe Facebook s-a format o comunitate, Împreună pentru Alexandru.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu creierul lui Mihai Constantinescu!

Citeste si: Simona Halep si-a cumparat o casa in zona de lux a Bucurestiului! Vezi cine a dat-o de gol pe cea mai bogata sportiva a Romaniei!

Citeste si: Sfâșietor! Imagini impresionante de la înmormântarea lui Edith Gonzalez! Ce a spus mama actriței

Iată şi alte mesaje prin care internauţii fac apel pentru strângerea de fonduri pentru fratele lui Ştefan Rebeja.

"Fratele lui Stefan Rebeja, Alexandru, s-a electrocutat ieri, cu arsuri pe 70% din corp. Este deja transferat la un spital din Bruxelles, dar Ștefan are nevoie mare de ajutorul nostru financiar. Orice donație, cât de mică, este extrem de importantă!

Haideți să-i întindem o mână de ajutor și să-i transmitem cele mai bune gânduri.

Detalii despre caz găsiți la link-ul de mai jos, iar contul în care puteți face donațiile este următorul:

IBAN: RO11INGB0000999904084801 - ING BANK, pe numele Ștefan Rebeja".

fara descriere

"Alexandru Rebeja a suferit, ieri, arsuri pe aproximativ 70% din suprafata corpului. Este cazul mediatizat in toata tara. Nu mai conteaza, acum, unde, cum si de ce. Important este sa-i fim alaturi.

Este din Chisinau, este dansator, crescut si educat de fratele mai mare, Stefan Rebeja, persoana care ne a fost alaturi in toate evenimentele caritabile, organizate in sprijinul copiilor diagnosticati ci tulburari de sprectru autist, “Daruieste Ziua Ta by Andreea Tamas Popescu”.

Astazi a sosit momentul sa le fim si noi, alaturi. Daca mobilizarea pentru Alex a fost exemplara, fiind trimis astazi spre Belgia, fratele mai mare, Stefan, care l insoteste, are nevoie de sprijin financiar. Le putem fi aproape. Dar din dar se face RAI!"

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate