Incredibil, cum arată Florin Pastramă după două luni și jumătate de stat într-un show de supraviețuire! Iubitul lui Brigitte Sfăt a ajuns piele și os

Florin Pastramă este de nerecunoscut în ultima perioadă

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

Florin Pastramă șochează pur și simplu după mai binde  două luni și jumătate de stat la ”Ferma”! WOWbiz.ro vă prezintă în premieră cum afaceristul s-a schimbat radical din punct de vedere fizic  și a ajuns, practice, de nerecunoscut pentru apropiați.

Condițiile dificile îndurate în sălbăticie și-au pus amprenta asupra actualului logodnic al lui Brigitte Sfăt, deși în momentul în care a intrat în show, Pastramă declara că este tot ce și-a dorit.

”Nu o să fie greu, ci foarte greu! E provocarea vieții mele și de-asta particip! Vreau să dovedesc că nu sunt doar băiatul care a fost ținut în puf și că nu există nu pot! Vreau ca lumea să mă cunoască așa cum sunt eu cu adevărat”, povestea Florin Pastramă alegerea de a participa la Ferma.

Citeste si: Andra, interviu de senzație la Radio Impuls! A vorbit despre soțul ei, sarcină, stilul de viață și...cozonaci!

Citeste si: Tudorel Toader pleacă de la Ministerul Justiţiei! PSD i-a retras sprijinul

Citeste si: Sărut pătimaș la Puterea Dragostei! A uitat-o pe Bianca? Alex Bobicioiu a sărutat-o pe Deea

Florin Pastramă a slăbit îngrozitor! ”Are pielea lăsată!”

Acum însă, cu toată deschiderea lui către acest show, bărbatul este extrem de schimbat. Florin Pastramă a slăbit îngrozitor de mult, și nu mai seamănă deloc cu omul care a intrat în competiție la începutul anului. "Are pielea lăsată, barbă și când te uiți la el zici că este numai pielea și osul de Florin", au spus prietenii care l-au văzut la Ferma, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: