Incredibil! Mădălin Ionescu a ajuns pe site-urile de matrimoniale! ”Se pare ca am mare succes în Germania și Franța...pe piața amoroasă”

Profilul lui Mădălin Augustin Ionescu a ajuns pe site-urile matrimoniale! Uite cum a fost ”descris” fostul prezentator tv.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Mădălin Augustin Ionescu a avut parte de o ”surpriză” neașteptată pe rețelele de socializare. O amică virtuală i-a transmis fostului prezentator TV fotografii - printscreen-uri în care o persoană i-a format un profil pe un site matrimonial, în căutare de partenere! În imaginea pe care Mădălin Ionescu a postat-o pe rețelele de socializare se poate observa faptul că Mădălin poartă numele de ”Claude„ în vârstă de 52 de ani, din Rottach-Egern.

  Citeste si: Accident horror în Suceava, live pe Facebook! 6 persoane sunt în spital. În video se aud țipetele de disperare ale victimelor

  ”Mi-a scris o prietenă virtuală că a descoperit o fotografie de a mea pe un site de matrimoniale din Germania. Ăsta care îmi folosește fața pentru a agăța nemțoaicele m-a botezat Claude. Sunt un fel de french boy mai puriu... Ce mă deranjează e că apare numărul 52 în dreptul numelui. Adică atâți ani aș avea? Domnul hoț de identități, mai am pană acolo! Și încă ceva ... când vă întâlniți cu doamnele ce le spuneți? Ca ați suferit un accident și v-ați operat la față? Dubioși oameni ... Nu e prima situație de acest gen. Am primit mai multe informații asemănătoare. Se pare că am mare succes în Germania și Franța ...pe piața amoroasă”, a scris Mădălin Augustin Ionescu pe rețelele de socializare.

  fara descriere

  Citeste si: Simina și Adrian sunt favoriții de la ”Puterea Dragostei” săptămâna aceasta! Cine va fi eliminat în gală?

  Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu, dovada că se iubesc la nebunie! "Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viaţa!"

  Mădălin Ionescu şi soţia lui, Cristina Şişcanu, au fost de asemenea prezenţi la eveniment, într-o formă de zile mari. Cei doi nu au stat aproape deloc la masă, cuplul făcând furori pe ringul salonului de evenimente care a găzduit superpetrecerea iernii.

  fara descriere

  Fostul prezentator tv şi partenera lui de viaţă au dansat încontinuu şi s-au privit ca doi liceeni îndrăgostiţi. Fără doar şi poate, Mădălin şi Cristina formează una dintre cele mai frumoase şi solide perechi din showbiz.

  Citeste si: O nouă lovitură în casa de la Puterea Dragostei! Raluca e acuzată că a făcut videochat! Primele declaraţii

  „Această femeie mi-a salvat sufletul! Această femeie mi-a salvat viața! Această femeie mi-a crescut și iubit copiii ca și cum ar fi fost ai ei! Această femeie și-a înfipt destinul pentru totdeauna în inima mea! Această femeie s-a lăsat crucificată pentru mine! Această femeie mi-a purtat în pântec un copil minunat și i-a dat viață (cu voia Domnului)! Această femeie merită Totul! Această femeie este o Comoară!”, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate