Incredibil! O tânără de 25 de ani a fost condamnată la închisoare, după ce a deschis o pungă cu chipsuri în magazin

O tânără de doar 25 de ani a fost condamnată la patru luni de închisoare, după ce a deschis o pungă cu chipsuri într-un magazin, înainte de a plăti produsul respectiv.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Este vorba despre Kathleen McDonagh, o tânără de doar 25 de ani din Irlanda, care a intrat într-un magazin din Cork, pe data de 27 decembrie 2016. Conform Libertatea, tânăra avea interdicţie de a intra în magazinul respectiv. Tânăra din Irlanda a deschis o pungă cu chipsuri în valoare de 1,5 euro. În momentul în care paznicii au încercat să o poftească afară din complexul comercial respectiv, tânăra le-a arătat punga de chipsuri pe care o desfăcuse.

Conform sursei citate, odată ce cazul a ajuns în instanţă, unul dintre agenţii de pază ai magazinului a povestit că tânăra de 25 de ani, Kathleen, a deschis intenţionat punga cu chipsuri. Magistratul a fost de aceeaşi părere, iar tânăra nu trebuia să se afle în acel magazin, mai ales că avea, deja, interdicţie. Tânăra a fost condamnată la patru luni de închisoare, două fiind cu suspendare. În palmaresul ei, tânăra avea la activ şi alte condamnări din trecut, pentru furturi şi daune. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate