Incredibil! Puscăriaşii de la Penitenciarul din Aiud se întrec la Exatlon! Ce se întâmplă cu ei în aceste momente şi ce decizie au luat şefii

Fenomenul Exatlon a ajuns şi în puscării!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Fenomenul Exatlon a cuprins întreaga Românie, dar nimeni nu s-ar fi aşteptat ca show-ul să devină o competiţie în toată regula în penitenciare!

Însă, aşa s-a întâmplat, iar o dovadă concretă o constituie şi concursul iniţiat de cadre de conducere a Penitenciarului Aiud, care au organizat în cadrul unităţii o reeditare a traseelor din Republica Dominicană!(intră să vezi ce anunţ au făcut Vladimir Drăghia şi soţia lui! sunt în culmea fericirii)

Citeste
si:
Tragedie uluitoare sub ochii echipei Exatlon! Un pilot şi-a pierdut viaţa după ce şi-a înscenat un accident de motocicletă pentru a-şi cere iubita în căsătorie!

Puscăriaşii din Aiud s-au înscris la Exatlon! ”Traseul a cuprins 8 probe de îndemânare, echilibru sau coordonare”

”Valorificând succesul show-lui televizat Exatlon, difuzat recent, precum şi interesul crescut manifestat de către tinerii deţinuţi pentru activităţile sportive, specialiştii Serviciului Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din Penitenciarul Aiud au organizat o competiţie sportivă de tip Exatlon, în cadrul Bazei sportive a unităţii. Cele 4 echipe concurente au fost formate din 31 de deţinuţi tineri. Traseul a cuprins 8 probe de îndemânare, echilibru sau coordonare: mers în echilibru pe bârnă, slalom printre jaloane, tragerea unui sac cu nisip (circa 20 kg.)

pe distanţa de 10 metri, aruncarea unui inel într-un ţăruş de la 2 metri, doborârea unor popice (sticle de 2 litri din plastic umplute cu apă) cu mingea de fotbal de la o distanţă de circa 10 metri, alergare prin anvelope, târârea pe sub un „labirint” de circa 5 metri, aruncarea a 2 mingi de tenis de câmp într-un minicoş de la distanţa de circa 2,5 metri”, se arată într-un comunicat de pe site-ul penitenciarului!

Dupa ce puscăriaşii din Aiud s-au înscris la Exatlon, ei bine,

concursul a a dat rezultatele dorite de specialişti. ”Competiţia propriu-zisă a decurs foarte bine, tinerii au respectat cerinţele transmise, atmosfera fiind de bună-dispoziţie şi fair-play, iar comunicarea şi relaţionarea între participanţi au fost adecvate. Nu s-au înregistrat incidente ori accidente”,s-a arătat în acelaşi comunicat!

Citeste textul integral pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Giani Kiriţă, interviu EXCLUSIV din Republica Dominicană: ”Silviu nu e concurent Exatlon, e o fetiţă!” Pe cine vede ”King” în finală şi ce spune despre relaţia Iulian Pîtea -...

Ciprian Silaşi vorbeşte despre ce se va întâmpla la Exatlon: ”După ce se va termina Exatlon, Războinicul Iulian Pîtea o să fie Faimosul”

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies