Incredibil! Ricardo și Raluca s-au despărțit, după ce concurentul de la Puterea Dragostei a aflat de la televizor că ea s-a împăcat cu fostul

Situație incredibilă la Puterea Dragostei! Ricardo a a povestit cum s-a despărțit, de fapt, de fosta sa prietenă, Raluca.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

ricardo si roxana puterea dragostei

In articol:

O situație incredibilă a avut loc la Puterea Dragostei. Ricardo le-a povestit celorlalți cum a aflat, practic, că a rămas fără iubită. Totul s-a produs după ce Ricardo și Raluca au ieșit din emisiune și au mers într-o vacanță în Grecia. Apoi, la scurt timp, Raluca a venit la emisiunea Teo Show însoțită, evident, de fostul ei prieten, actualul ei iubit, Origen!

Citeste si: Simina și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei au anunțat sexul bebelușului în direct! ”Suntem mai speriați”

Citeste si: Karmen Minune a primit un bolid de milioane de la tatăl ei. Vedeta a început să plângă: ”Mamă, îmi tremură mâinile!”

Citeste si: Hannelore de la Insula a rămas fără bani! Vezi cu cât s-a împrumutat blonda de la bancă!

De ce s-au despărțit Ricardo și Raluca?

Ella: De Raluca nu ți-e dor?
Ricardo: Nu, nu. Ce întrebare, Ella. Nu știam de unde și până unde
Ella: Mi-a venit așa...
Ricardo: Ea nu dansa, ea stătea. Raluca stătea acolo și leșina măcar, Manuela trebuia să leșine acum, să vină ambulanța!
Ella: Dar nu ți-a venit dorul de ea?
Ricardo: Mi-a greșit foarte mult Raluca mie. În afară. Adică să aflu de la televizor că s-a împăcat cu fostul și mi-a spus și Simina niște lucruri...dacă e să mă întâlnesc cu ea o să lămuresc, de ce a făcut asta. La Teo Show. Eu trăiam cu impresia că sunt cu ea
Roxana: Păi ea s-a despărțit de tine pe televizor?
Ricardo: Da
Roxana: Doamne ferește!
Livian: Ricardo nu ar trebui să vorbească despre fostele relații

 

Ricardo de la Puterea Dragostei i-a cerut iertare fostei sale iubite, Raluca

 

Ricardo de la Puterea Dragostei a vorbit cu fosta lui iubită, Raluca, după mult timp în care cei doi au fost certați. S-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile. A fost spontan, neașteptat pentru toată lumea. Dar, mai ales pentru Raluca. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate