Incredibil! Soția lui Gheorghe Dincă, tărăboi la interogatoriu? ”A început scandalul, a început să apostrofeze polițiștii”

Avocatul familiei Melencu susține că soția lui Gheorghe Dincă ar fi făcut scandal la interogatoriu.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, susține că soția lui Gheorghe Dincă ar fi făcut scandal la interogatoriu, în fața polițiștilor.

  ”La început, după ce a intrat în sala de interogatoriu, am intrat și eu. Familia a făcut un mare tărăboi că nu e posibil ca eu să intru acolo să pun vreo întrebare. Eu am aflat pe surse de această audiere, deși eu am solicitat să particip la această audiere. Doamna Dincă a început scandalul, a început să apostrofeze polițiștii. Urla la procurori, țipa și îi punea la punct.

  Abia respirau în fața ei. Am avut un schimb de replici cu ea. Eu am zâmbit la minciunile ei, a urlat la mine și sunt imagini înregistrate. Am urlat că de ce râd. Urla și mă apostrofa. Nu a plâns deloc”, a spus Tonel Pop, conform extranews.ro.

  Citeste si: Declarații halucinante despre curtea lui Gheorghe Dincă! Ce ținea pe masă criminalul: „Erau peste 10, am transpirat...”

  Citeste si: Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

  Citeste si: Noi imagini din casa lui Gheorghe Dincă! Cum arată acum curtea criminalului din Caracal

  Noi imagini din casa lui Gheorghe Dincă! Cum arată acum curtea criminalului din Caracal

  Au apărut imagini proaspete din locuința lui Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. Anchetatorii înaintează din ce în ce mai mult în acest caz care a scandalizat întreaga țară. Recent, aceștia au mai descoperit noi probe pe terenul lui Gheorghe Dincă, și anume alte oseminte. Acestea au fost transportate pentru expertiză. Curtea lui Gheorghe Dincă a fost delimitată și trasată, pentru a căuta în fiecare zonă.

  fara descriere

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate