Legătura dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și crimele din ultimele luni! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț spune care sunt efectele Lunii Negre asupra noastră

Specialistul în astrologie Ioan Burculeț susține că tranzitul Lunii Negre (Lilith) prin Pești are influențe negative și este ”vinovat” de multe tragedii din ultima perioadă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Luna Neagră se află în Pești din aprilie și își va încheia tranzitul prin această zodie abia în ianuarie 2020, iar toată această perioadă nu este una bună. Specialistul în astrologie Ioan Burculeț explică multe dintre tragediile din ultimele luni influențate de astre.

”Nu întâmplător finalul lunii aprilie 2019 avea să aducă în atenția publicului moartea celebrului designer Răzvan Ciobanu în accidentul de mașină, în urma consumului de stupefiante. Atunci începea tranzitul Lunii Negre în constelația Pești iar acesta, prin încărcătura lui, avea să aducă debutul unor serii de incidente cu o conotație în dorința evadării din realitate prin diferite mijloace, în general prin alcool, stupefiantele sau substanțe psihotrope.

După cazul lui Răzvan Ciobanu implicat în accidentul de mașină, readuc în atenție tragedia de la Făget, acolo unde sub influența stupefiantelor un bărbat avea să ucidă în bătaie doi bătrâni care se plimbau pe stradă. Ca fundament, esența a fost aceeași și prezența Lunii Negre în Pești avea să declanșeze aceste acțiuni sub influența stupefiantelor.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Cazurile cu agresiune au fost numeroase din 29 aprilie încoace, mult mai numeroase decât au fost vizibile în spațiul public. Și tot de atunci și până astăzi s-au evidențiat problemele în care suspecți sau făptași au fost sub influența băuturilor alcoolice. Un alt exemplu este și cazul de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca din Buzău, unde bărbatul aflat în sevraj alcoolic a ucis în primă instanță 4 persoane și a rănit altele, ulterior numărul victimelor fiind mai mare, ultimul deces fiind anunțat în urmă cu doar câteva zile.

Este o perioadă alarmantă pentru tot ceea ce înseamnă și mistere, cum este cazul Caracal, în care planează ambiguitatea și nesiguranța. Acolo unde certitudinea nu mai este la ea acasă, iar autoritățile sunt în derivă și aceasta din cauza personalității și momentelor de “criză” prin care principalul suspect trece. O nebuloasă care a cuprins și evidențiat o serie de evenimente care prin mediatizarea acestora au influențat opinia publică, generându-se la nivel național pentru unii un sentiment de instabilitate, pentru alții de nesiguranță, pentru unii de frică, aspecte justificate dacă ne gândim că acestea sunt doar câteva dintre efectele Lunii Negre (Lilith) în Pești.

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 26 august – 1 septembrie! Zodia care va avea parte de câștiguri financiare neașteptate, conform astrologului Ioan Burculeț

Citeste si: Misterul genții albastre din mașina lui Gheorghe Dincă! Să fie poșeta pe care o tot arăta Alexandra în poze? Avem imaginile

Citeste si: Șocant! Ce spunea horoscopul pentru Alexandra Măceșanu, în perioada în care a fost răpită! Dezvăluiri făcute de specialistul în astrologie Ioan Burculeț

Luna Neagră are influențe negative! Tranzitul ei în Pești se termină în ianuarie 2020

Nu aș putea spune că lucrurile și principalele aspecte s-au terminat aici, pentru că vom asista în continuare la astfel de forme de manifestare atât la nivel național și nu numai și sunt convins că vor urma și alte cazuri similare și asta până la jumătatea lunii ianuarie 2020, când lucrurile și aspectele o vor lua pe alt făgaș, atunci când tranzitul Lunii Negre se finalizează în casa și semnul zodiacal Pești.

Nu întâmplător cantitatea de droguri găsită pe plaja de la Marea Negră se supune acelorași algoritmi astrologici din care nu aveau cum să lipsească aceste nuanțe și elemente.

Toate aceste evenimente vin să demonstreze încă o data că astrologia îți arată locul în problematicile vieții de zi cu zi”, consideră specialistul în astrologie Ioan Burculeț.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Dinții găsiți în casa criminalului din Caracal ar proveni de la două persoane! Declarația unui medic stomatolog: ”Ar aparţine unei domnişoare”

Halucinant! Gheorghe Dincă: ”Am lovit-o, am resuscitat-o, am abandonat cadavrul lângă apă”

Ipoteză macabră în cazul Caracal: Gheorghe Dincă ar fi zidit rămășițele victimelor sale în tencuiala casei! Multe incertitudini după o lună de anchetă

Criminalul din Făget ar fi consumat droguri! Ce s-a găsit în sângele lui, în urma testelor

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies