Vedete

Informaţia-bombă a momentului! Florin Salam părăseşte România? Unde se retrage celebrul manelist

Celebrul manelist Florin Salam va pleca o perioadă în afara ţării, până când apele se vor mai linişti, dar şi pentru a cânta la diferite evenimente.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Un anunţ-bombă a fost făcut despre celebrul manelist Florin Salam! Cântăreţul a luat o decizie drastică în legătură cu drumul în viaţă, astfel Florin Salam dorind să plece pentru o perioadă din ţară. Din informaţiile din media, Florin Salam va pleca în vacanţă, în SUA, pentru a lua o pauză de la cele întâmplate în ultima perioadă, dar şi pentru a cânta la diferite evenimente. Florin Salam ar sta peste Ocean până anul viitor, în lunile februarie-martie.

Mesajul neaşteptat din partea lui Florin Salam, după scandalul de la Milano

Florin Salam a postat pe social media un mesaj în care mărturiseşte că valoarea unui om constă în ceea ce gândeşte, nu în bătaie. De asemenea, celebrul cântăreţ de manele este foarte credincios şi a mai mărturisit că nu face rău nimănui, ba mai mult ajută oamenii atunci când se află pe muchie de cuţit.

"Ai ştiut să dai cu pumnul. Acum eu o fac pe nebunul. Vă spun un secret, valoarea nu stă într-un pumn, valoarea adevărată stă la ce-i cu cap. Si cu un bun simţ. Lăsat de la Dumnezeu. Fiecare mai greşeşte, şi trebuie iertat. Pe ce-l care îţi vrea răul.  Dar Dumnezeu le dă la fiecare după inimă.  Eu nu fac rău la nimeni. Niciodată... Din contra, ajut cât pot şi eu. Îmi fac meseria, să îmi cresc copiii. Vă doresc o seară frumoasă.  Si cred că am zis bine ce am scris aştept parerele dumneavoastră.Vă pup..*(F.S.)", este mesajul transmis de Florin Salam pe reţelele de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol