Informații bombă despre ”divorțul” Loredanei Groza! Peste 1 milion de euro sunt în joc! EXCLUSIV

S-a vorbit mult despre un posibil divorț dintre Loredana Groza și Andrei Boncea mai ales după apariția fotografiilor în care artista pare foarte apropiată de Nick Casciaro, câștigătorul show-ului X Factor.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Loredana Groza și Andrei Boncea nu au mai fost văzuți împreună de foarte mulți ani, deși, oficial, formează o familie din 1998. Cei doi au împreună o fiică pe nume Elena, care acum are 23 de ani.

Zvonurile legate de o posibilă despărțire a celor doi au fost amplificate și de faptul că Loredana nu poartă verighetă în fotografiile postate pe conturile de socializare.

Loredana este legată de Andrei Boncea printr-o firmă care produce mulți bani

WOWbiz.ro a aflat însă că lucrurile sunt ceva mai complicate între cei doi. Loredana Groza și Andrei Boncea nu au format un cuplu doar în viața reală ci și în afaceri. Cei doi dețin împreună o firmă care produce foarte mulți bani și la care Boncea este asociat majoritar, cu 55% și are și rolul de administrator.

Citeste si: Ipostaza incendiară în care a fost surprinsă Loredana Groza, după zvonurile despre divorț! S-a urcat la bara de dans, iar ce a urmat i-a uimit pe invitați

Rollywood Film SRL are ca activitate principală ”producția cinematografică, video și programe de televiziune” iar în ultimii 5 ani, societatea a avut o cifră de afaceri de

peste 5,5 milioane lei (1,1 milioane euro). Ultima adunare a asociaților firmei a avut loc în luna iulie a anului trecut, atunci când s-a decis mutarea sediului social și modificarea mandatului de administrator al lui Boncea de la durată nelimitată la 90 de ani. La acea vreme, Andrei și Loredana apăreau cu aceeași adresă de domiciliu în acte, undeva în comuna Voluntari de lângă București.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Loredana și Andrei au o căsnicie mai puțin obișnuită

Pe de altă parte, Andrei Boncea nu a fost niciodată foarte comod cu rolul de persoană publică. El s-a ferit cât a putut de celebritate și a refuzat să apară la evenimente mondene sau în pictoriale alături de soția lui. Cât despre Loredana, ea și-a asumat rolul de divă de foarte multă vreme, igorând cu bună știință imaginea de femeie căsătorită, cu responabilități.

Loredana Groza

Loredana Groza, într-una din rarele fotografii în care apare alături de Andrei Boncea

Citeste si: Loredana Groza, primele declarații despre presupusa relația cu Nick Casciaro! Formează sau nu cei doi un cuplu: ”Ne iubim”

Loredana și Andrei nu au confirmat până acum informația privind un posibil divorț iar acest lucru este puțin probabil să se întâmple în viitorul apropiat. Presa a scris că cei doi ar fi separați încă din anul 2019 și că Andrei Boncea ar avea o relație cu actrița Aida Economu, cea care a apărut în serialul ”Profu”, de la Pro TV.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies