Informații de ultimă oră despre coronavirus! A ajuns sau nu virusul și în România?

Coronavirus în Cluj. Coronavirus a fost suspectat că a ajuns și în România după ce o pasageră a unei curse de la Varșovia, aterizate la Cluj-Napoca era suspectată că ar fi infectată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

coronavirus in cluj


In articol:

Coronavirus Cluj. Pacienta, care a aterizat pe aeroportul din Cluj și era suspectată că ar fi infectată cu coronavirus, a fost dusă de urgență la Institutul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca, informează Digi 24. La un prim control medical s-a infirmat suspiciunea de infectare, iar Ministrul Sănătății a venit cu explicații în ceea ce privește cazul.

Citeste si: Povestea dansatoarei al cărei copil a fost ucis de gripă în 4 zile! Ce face Cristina acum, la un an de la trecerea în neființa a micuțului Ayan

Citeste si: VIDEO | Tot mai mulți români se întorc din zonele lovite de coronavirus. Ce se întâmplă cu ei la sosirea în țară

Citeste si: Oana Radu a rupt tăcerea la câteva luni de la moartea iubitului! Mărturisiri cu ochii în lacrimi despre relația cu fostul: "Nu mi-a fost atât de fidel. M-a lăsat cu datorii de trei miliarde"

Coronavirus Cluj. „Deci nu este coronovirus, pacienta va fi tratată simptomatic şi va se va recupera complet. Este un virus respirator care dă o traheobronşită uşoară şi, în mod normal, cu tratament simptomatic pacienta va evolua foarte bine”, a afirmat Ministrul Sănătății, Victor Costache. (Vezi și: VIDEO | Tot mai mulți români se întorc din zonele lovite de coronavirus. Ce se întâmplă cu ei la sosirea în țară)
 

Pacienta a fost suspectată de coronavirus după ce au apărut informații că pasagera ar fi venit din Asia de sud-est, în zona infectată de coronavirus. 

Coronavirus China. Cum se manifestă coronavirus

Autoritățile atrag atenția că, în cazul virusului din China, persoana infectată cu coronavirus nu face febră, timp de 2-3 zile, așa cum se întâmplă în cazul gripei sezoniere.

Ultima alertă legată de o posibilă infectare cu acest virus a fost ieri, la Bacău, când o persoană recent revenită din China s-a prezentat la secția Urgențe a Spitalului din Bacău cu simptome specifice coronavirusului.

În acest caz, în urma investigațiilor efectuate, Ministerul Sănătății a declarat că a fost vorba doar de ogripă sezonieră, informează Digi 24. Citește și: Coronavirus China. Cum te protejezi de virusul care ucide 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate