Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a lui Marcel Ciolacu: "Din acest moment..."

Cum se simte acum Marcel Ciolacu, dupa ce i s-a facut rau intr-o conferinta de presa

Distribuie pe:

Autor: R.L.

marcel-ciolacu-psd


In articol:

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seară, că ”este funcţional sută la sută”, după ce i s-a făcut rău într-o conferinţă de presă, iar de joi va merge la serviciu. ”Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat de acum trebuie să fiu atent”, a anunţat Marcel Ciolacu.

”Din acest moment sunt funcţional sută la sută, de mâine (joi– n.r.) o să merg la serviciu. Am avut o sincopă, am mers a Spitalul Militar mai multe zile să-mi fac analize. Medicii de la Spitalul Militar au descoperit ce s-a întâmplat, am făcut şi nişte simulări. Din acest moment o să primesc un tratament, nu este foarte grav, dar cu adevărat de acum trebuie să fiu atent. Au fost şi anumiţi factori externi cum sunt stresul şi oboseala, supărare, lipsă de aer unde s-a ţinut conferinţa de presă şi o cădere de tensiune”, a explicat Marcel Ciolacu marţi seară, într-o intervenţie la un post de televiziune.

Cum se simte Marcel Ciolacu dupa ce i s-a facut rau intr-o conferinta de presa

Acesta a precizat că nu a suferit un accident vascular, nu are diabet – cum s-a vehiculat - şi că va trebui să ia zilnic un singur medicament. Liderul PSD a afirmat că are predispoziţia ca atunci când stă în picioare tensiune arterială să îi scadă. Ciolacu a mai declarat că afirmaţiile preşedintelui cu privire la trecerea tacită prin Parlament a legii Ţinutului Secuiesc l-au afectat pe el, dar şi pe membrii familiei sale.

„Cel mai informat om din România rămâne preşedintele României, iar preşedintele României ştie foarte clar că eu nu-l cunosc pe domnul Orban (Viktor Orban – n.r.) şi nu am avut niciodată niciun contact şi sub nicio formă prin acea lege care nu a fost votată în Camera Deputaţilor. A trecut tacit deoarece nu exista sistemul de vot implementat, niciodată Ardealul nu va părăsi România. E o marotă scoasă mereu când ne aflăm într-o criză, sau un anumit partid se află într-o criză”, a mai susţinut Ciolacu.

Citeste si: Marcel Ciolacu a plecat de la spital! Ce i-au spus medicii în urma analizelor făcute

Citeste si: Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după ce a plecat de la spital: „Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mă întorc la treabă!”

Citeste si: Motivul pentru care lui Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă: „Au fost și atacuri care au avut impact emoțional”

De altfel, joi, de la ora 10.30, este programată şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat.

Conferinţa de presă de duminică, în care preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu prezenta programul ”Repornim România”, a fost întreruptă după ce liderului PSD i s-a făcut rău. Acesta a început să tremure şi s-a dezechilibrat, fiind susţinut de unul dintre membrii staff-ului său.

Ciolacu a fost consultat de medicii Spitalului Militar şi nu a rămas internat, scrie news.ro.

sursa foto: Mediafax Foto

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate