Informații noi despre averea Titei Bărbulescu! Ce legătură a existat între regretata artistă și celebrul actor Alexandru Lulescu? Dezvăluiri exclusive

Tita Bărbulescu își va petrece somnul de veci la Cimitirul Bellu din Capitală.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Tita Bărbulescu, una din cântărețele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu, s-a stins din viață la 85 de ani.

Solista a murit la un azil de bătrâni din Singureni, ea neavând soț și nici copii.

Ce relație a fost între Tita Bărbulescu și Alexandru Lulescu?

Puțină că între Titei Bărbulescu și celebrul actor Alexandru Lulescu (89 de ani), a existat o relație extrem de apropiată. Cei doi au făcut mulți ani parte din anturajul lui Ion Dolnescu și erau nelipsiți de la petrecerile pe care acesta le organiza la el acasă. Pe pagina de Wikipedia a Titei Bărbulescu apare chiar informația că ea și Alexandru Lulescu au fost căsătoriți! În prezent, actorul este căsătorit cu poeta Mariana Lulescu.

Citeste si: Banii stransi la concertul in memoria lui Aurelian Preda ajung la fiica lui! Nu este vorba despre o suma mare!

După o viață întreagă petrecută pe scenă, solista argeșeană a rămas, la bătrânețe, cu un apartament cu trei camere.

Conform apropiaților ei, acesta va rămâne moștenire fostului soț al artistei, care a avut grijă de ea în ultmii ani din viață și a organizat și funerariile de la Cimitirul Bellu din Capitală.

Averea ar putea ajunge la fostul soț

”De vreo trei ani a fost la căminul de bătrâni din Singureni, nu avea copii, nu avea pe nimeni. Nu rămăsese fără casă, avea un apartament cu trei camere.

Nu a dat-o nimeni afară din casă. Îl avea pe fostul soț, domnul Postelnicu, care a avut grijă de dumneaei, mai multe nu știu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Domnul Postelnicu a intrat în posesia bunurilor pentru că dânsul s-a ocupat de dumneaei. Dumnealui o ajuta, îi cumpăra, o aducea și la emisiuni.

Erau în relații bune și i-a fost aproape de când s-au despărțit. Nu știu prea multe din interiorul familiei”, a declarat solistul Georgel Nucă pentru starpopular.ro.

Artista era îngijită bine la azil

Cântărețul spune că Tița Bărbulescu nu a fost abandonată la azil, așa cum s-ar crede la prima vedere ci a fost dusă acolo pentru că avea nevoie de supraveghere permanentă din partea unui personal specializat.

Tita Bărbulescu

Tita Bărbulescu a fost artista preferată a lui Nicolae Ceaușescu

”A ajuns la căminul de bătrâni din Singureni pentru că avea nevoie de îngrijiri speciale, a fost foarte bine îngrijită, am fost de mai multe ori la dânsa. Nimeni nu este împăcat cu ideea de a ajunge la azil, dar neavând cine să se ocupe de dânsa… în ultima vreme mai și uita. Când am fost ultima oară la dânsa acasă, uitase gazul pornit la aragaz.”,  a mai declarat Georgel Nuca pentru Star Popular.

Citeste si: Încă o pierdere în lumea folclorului românesc! O interpretă cunoscută de muzică populară a încetat, astăzi, din viață

Cântărețul care a și organizat un festival care purta numele artistei, a mai povestit că Tita Bărbulescu a murit cu regretul că nu a avut niciodată copii. În schimb, de-a lungul vieții, ea a încercat să ajute mai mulți copii cu probleme, mai ales orfani.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies