Informații oficiale. 308 persoane din România au fost infectate cu coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică oferă noi informații despre numarul de cazuri de coronavirus in Romania.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

UPDATE 20 MARTIE - 308 PERSOANE INFECTATE CU CORONAVIRUS, ÎN ROMÂNIA 


In articol:

În ciuda avertismentelor venite din partea autorităților care îi îndemană pe oameni să rămână în case, să evite locurile aglomerate și să iasă doar atunci când este necesar, mulți oameni încă ies pe stradă și par să nu ia în serios situația din țară. 

Numărul pacienților infectați cu coronavirus a crescut, iar Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că 308 persoane cu fost testate pozitiv. 31 din aceste persoane au fost, din fericire, vindecate și externate. 

Din data de 19 martie și până pe data de 20 martie au apărut 31 d eno cazuri de coronavirus. Pacienșii au vârsta curpinsă între 17 ani și 89 de ani.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

În România 4044 persoane se află în carantină instituționalizată, iar alte 45.432 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Citeste si: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, donație de 100.000 de euro pentru spitalele din România, în plină pandemie de coronavirus! „Toți suntem egali”

19 MARTIE - 277 DE PERSOANE INFECTATE CU CORONAVIRUS 

Conform informațiilor publicate de Grupul de Comunicare Strategică, în România au fost testate pozitiv cu coronavirus până la data de 19 martie, orele 13:00, un total de 277 de persoane. Dintre ele, 25 au fost declarate vindecate și externate din spital - 16 la timișoara, 8 la București și unul la Iași.

Cele 17 noi cazuri de coronavirus au fost descoperite în mai multe județe din România, 4 la Suceava, 3 la București, 2 la Cluj, 2 la Bistrița Năsăud, 2 la Covasna și câte unul în Iași, Dolj, Ilfov și Constanța. Noii pacienți au vârste cuprinse între 17 și 67 de ani, se mai arată în informațiile oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategică pe siteul MAI.

În carantină instituționalizată sunt, în acest moment, 3.822 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au fost infectate cu coronavirus. Alte 33.709 sunt în izolare la domiciliu, sub monitorizare medicala.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Asistentă din Alba Iulia, despre primul ei pacient cu coronavirus: „Repet la nesfârșit Tatăl nostru”

Lucreția, șoferița româncă de TIR moartă într-un accident, nu poate fi repatriată din Franța: 'Se pare că s-au răzgândit'

Dezvăluiri despre familia lui Ludovic Orban: Tatăl său a avut o poziție privilegiată în Securitate. Cum l-a afectat asta pe actualul premier

“Se simte ca și cum ai fi înghițit sticlă…”. Mărturia unei femei de 46 de ani care se luptă cu coronavirus

Bogdan Aron, pacientul numărul 24 cu coronavirus, mesaj după externare: "Ne paște un pericol mare"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies