WOW

Înregistrări şocante cu asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital: "Bag p**a în faţa lui de negru, mă doare în p**ă că a murit!"

Azi, la al 5-lea termen din procesul în care medicul de pe Ambulanţa PULS care l-a preluat pe fotbalistul Patrick Ekeng e acuzat de ucidere din culpă, audierea asistentului acesteia, Ştefan-Răzvan Badea, 32 ani, a scos la iveală un episod greu de reprodus în cuvinte.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Înregistrări şocante cu asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital: "Bag p**a în faţa lui de negru, mă doare în p**ă că a murit!"

Chemat la audieri în dosarul aflat pe rol la Judecătoria Sectorului 2, Ştefan-Răzvan Badea a fost întrebat de avocatul Vlad Hosu, reprezentant al familiei fotbalistului decedat pe 6 mai 2016, de ce a folosit cuvinte triviale şi rasiste la adresa jucătorului într-o convorbire telefonică purtată imediat cu un prieten.

Asistentul a ales să nu răspundă.

Din informaţiile obţinute de GSP, ar fi vorba de o convorbire înregistrată de oamenii legii, care ascultau telefoanele medicilor şi telefoanele personalului de pe ambulanţa PULS, în care Ştefan-Răzvan Badea s-a exprimat cu sintagma "bag p**a în faţa lui de negru şi în gura lui, mă doare în p*** că a murit", deranjat de amploarea luată de caz în presă şi expunerea echipajului PULS.

Tot la audierile de azi, asistentul Ştefan-Răzvan Badea a şocat cu o altă afirmaţie: "Nu ştiu cum se foloseşte un defibrilator"

Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune