Însărcinată, dar cu poftă de chef! Diana Dumitrescu își petrece nopțile prin cluburi

Diana Dumitrescu este o femeie împlinită. Peste câteva luni, ea va putea să-și strângă în brațe copilul pe care îl poartă în pântece, dar, până atunci are grijă să se distreze la maximum.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Însărcinată în al doilea trimestru deja, Diana se poate declara o adevărată norocoasă: nu s-a îngrășat mult deloc și, atunci când vrea, își asunde cu dibăcie burtica pentru a se putea distra.

Citeste si: Cât de frumoasă este graviduţa Diana Dumitrescu! Uite cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Cum arată fosta jurnalistă Mihaela Moise, la aproape 5 luni de când a născut! FOTO

Citeste si: Gravidă, Diana Dumitrescu, are nevoie de ajutor: ”Sunt în pană de idei”

Iar de curând, alături de amicele sale, Diana Dumitrescu a simțit nevoia să se distreze, să iasă în oraș. Așa că, fără să stea pe gânduri, Diana Dumitrescu și-a pus planul în aplicare și a petrecut o noapte de distracție, într-un club de fițe din București, fără să își facă griji din cauza fumului de țigară din preajmă, de faptul că muzica este prea tare și i-au putea dăuna micuțului din burtică. Ba chiar dimpotrivă, Diana Dumitrescu, în ciuda faptului că este însărcinată, a fost într-o formă de zile mari și, de-a lungul întregii nopți, a dansat și s-a zbenguit, cu zâmbetul pe buze.

Îmbrăcatîă într-o rochie neagră, lejeră dar totodată elegantă, Diana Dumitrescu și-a mascat cu grijă burtica în club și, alături de alte personaje celebre în showbiz-ul românesc, a petrecut până dimineața.

 

 

Familia Dianei Dumitrescu și-a dorit băiețel

Actriţa a fost invitată în cadrul unei emisiuni TV unde a vorbit despre provocările sarcinii. Ani de zile, vedeta a visat la momentul în care va deveni mamă pentru prima dată, iar venirea bebelușului este așteptată de întreaga familie.

„Sunt absolut în al nouălea cer! Sunt extrem extrem de fericită! Nu-mi vine să cred. Abia am trecut de primele trei luni, încă mă obişnuiesc, încă mă uit în oglindă. Ceva e acolo şi creşte. Am la eco fost i-am auzit inimioara, e bine, aşteptăm în două trei zile să vedem ce este. Eu îmi doresc un copil fie sănătos iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat (...) Am aşteptat 10 ani să rămân însărcinată. Părinţii sunt în culmea fericirii. Eu mai am o nepoţică dar părinţii lui vor fi bunici pentru prima dată. Sunt mai agitată şi mai nervoasă dar majoritatea zilelor mă odihnesc. Nu mănânc pentru doi dar mănânc de toate. Deja am luat 5 kilograme”, a povestit, cu entuziasm, acum ceva vreme, frumoasa Diana Dumitrescu.

”Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun”, a mărturisit Diana Dumitrescu, la o emisiune TV. Mai mult decât atât, Diana Dumitrescu este decisă să nu facă public numele băiețelului până când nu se va naște și, mai mult decât atât, să nu îl arate prin presă, cum fac restul vedetelor, considerând că trebuie să fie cât mai disretă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: