Întâlnirea ”legendelor”! Florin Salam și Costi Ioniță, împreună în studio! Se anunță o bombă, iar noi avem detalii

Florin Salam și-a revenit și este pregătit să treacă la un alt nivel.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Florin Salam și Costi Ioniță vor face echipă pentru realizarea unor piese noi cu care manelistul vrea să treacă la un alt nivel. Costi a postat, weekendul trecut, imagini de la studioul lui din București, în care apare alături de ”regele manelelor”. Primul este ”la butoane” iar cel de-al doilea în fața microfonului, cu căștile pe urechi.

fara descriere

”Legendarul Florin Salam este în studio. Legenda Balcanilor, F.S.”, a scris Costi Ioniță în dreptul fotografiilor cu Florin Salam.

Citeste si: Betty Salam, dezvăluiri din viața de mamă: „Îmi doresc să am o relație de prietenie extrem de bună cu el.”

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă caută disperat o bonă pentru copilul ce i se va naşte în curând: „Salariu avantajos, transport, cazare și masă”

Citeste si: Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty: ”Nu arată de 40 de ani”

Întâlnirea dintre cei doi ar putea fi un moment de cotitură pentru Florin Salam, care până acum s-a concentrat doar pe ”piața internă” sau s-a mulțumit cu spectacole pentru comunitățile de români din Diaspora.

fara descriere

Costi însuși s-a luptat ani de zile să scape de ”ștampila” de cântăreț de manele însă a ajusn să lucreze cu vedete internaționale cum ar fi: Shaggy, Mofombi, Bob Sinclair, Faydee sau Kat deLuna. În 2012, el a devenit primul român nominalizat la premiile Grammy. În acest moment, el este producătorul român cu cele mai bune conexiuni în industria muzicală internațională.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate