Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Betty: ”Nu arată de 40 de ani”

Au apărut noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Cum se simte artistul!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi informații despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Fiica lui, Betty Stoian, a vorbit despre modul în care se simte celebrul cântăreț roman.

”E foarte bine, adică nu arată de 40 de ani, e un om matur, într-adevăr, dar eu îl văd ca pe un prieten al meu, pentru că așa l-am considerat eu de când eram mică. Să zic că s-a schimbat, nu știu, ar vrea ceva mai mult de la viață, în sensul ăsta, adică să fie totul mai organizat. Eu pentru chestia asta îl apreciez. Nu s-a operat, este bine, dar un om când muncește foarte mult, de la 15 ani până la vârsta asta, e mult. Eu consider că el a muncit cel mai mult de la noi din țară și nu că este tatăl meu, dar avea nevoie de o pauză ca să se poată ocupa și de el și de sănătatea lui, pentru că dacă stai să te gândești, sănătatea e pe primul plan”, a declarat Betty Stoian la un post de televiziune.

Citeste si: Cream a făcut senzație în America! Imagini fabuloase din vacanță cu fiul ei și sora ei la plajă și în cele mai frumoase locuri din Miami, New York sau Orlando

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Florin Salam se întoarce pe scenă

Florin Salam a trecut cu bine peste o nouă perioadă dificilă din viața lui și a anunțat că se întoarce pe scenă. Manelistul revine în activitate luna viitoare iar prima petrecere la care va participa va avea loc în Spania, acolo unde el va fi și naș de cununie al unui cuplu de prieteni. De asemenea, Salam a intrat deja în studio și se pregătește de lansarea unor piese noi.

”În curând o să-mi reiau activitatea. Să dăm startul la petreceri frumoase. Revin cel mai ”șukar” în ce vreți voi, fanii mei. Vă pup și vă iubesc. Sunt bine. Noiembrie. Începem în forță”, a scris Florin Salam pe contul lui de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate