Interlopii s-au tăiat pentru o femeie. Pian a fost înjunghiat în gât

Clanul Duduienilor au fost implicați în mai multe scene care au cutremurat România. Unul dintre scandaluri a pornit din cauza unei femei.

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Informația din cursul zilei de marți, prin care s-au anunțat descinderi la mai multe domicilii din București, Ilfov și Teleorman, zonele în care acționează clanul Duduienilor, deschide Cutia Pandorei. 

Scandalurile din lumea interlopilor par fără finalitate. Acuzațiile pe care Poliția le aduce celor din clanul Duduienilor reprezintă doar o picătură de apă în oceanul reprezentat de conflicte și războaie.

Război la botez pentru o dansatoare

De exemplu, în 2018, Elvis Pian, membru important al clanului Duduienilor, a fost înjunghiat în gât. Scenele s-au petrecut la un botez la care au fost prezenți mai mulți interlopi.

Motivul scandalului a fost gelozia, iar mărul discordiei, o femeie. În urma incidentului, Elvis Pian a rămas paralizat.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Elvis Pian, unul dintre fiii lui Nicolae Duduianu, alias Pian, s-a ales cu gâtul tăiat în timp ce se afla la un botez organizat la un ballroom din zona Pipera, unde au fost prezenți o mulțime de interlopi din întreaga țară.

Printre invitați s-a numărat și un anume Melcu, din Buzău, care ar fi mers la braț cu celebra dansatoare preferată de majoritatea lăutarilor de top.

O femeie a scindat lumea interlopă

Certurile dintre cei implicați i-au dat șansa lui Victor Barbu să-și înjunghie victima în gât, de la ceafă până la bărbie. Elvis Pian s-a prăbușit imediat la pământ, iar martorii au povestit că victima ar fi murit dacă nu ar fi pus o mână salvatoare un alt lider interlop, cunoscut sub numele de Marius Ștoacă. Ulterior, Victor Barbu ar fi fugit împreună cu Ionuț Văduva, fiul lui Mitiade Văduva, alias Seif, care ar fi intervenit de partea lui.

Potrivit unor surse judiciare, Elvis Pian, pe numele său adevărat Nicusor Bratu (fost Duduianu), a suferit o rană la gât și a paralizat cel puțin temporar, în condițiile în care lama i-a atins un nerv. A doua zi, Victor Barbu și Ionuț Văduva s-au predat la sediul Poliției Capitalei, însă numai primul a fost reținut, pentru tentativă de omor.

 

 

 


Citește și:

Spania, din nou sub carantină: amenințată de COVID-19, o regiune din Madrid va fi „închisă” din nou

Cifre ALARMANTE. Numărul cazurilor noi de coronavirus rămâne ridicat. Sute de pacienți se află în stare gravă la Terapie Intensivă

Opera de artă semnată Bansky, estimată la 5 milioane de lire sterline: artistul a făcut o reinterpretare a unui faimos tablou de Monet, adaptată societății de azi

Avertismentul dur al unui virusolog: „Iarna nu va fi uşoară. Nu scăpăm repede de măști”

Brandul de lux Off White c/o Virgil Abloh a furat, fără să menționeze de unde, designul „Coloanei Infinitului” de Brâncuși. Oamenii au sesizat imediat!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies