Interlopul Nikos, judecat și după moarte! A fost găsit vinovat de instigare la mărturie mincinoasă deși a murit în 2017

Interlopul Nikos, fost patron al celebrului local ”Bio Bio La Manele”, a fost găsit vinovat de instigare la mărturie mincinoasă de judecătorii de la Tribunalui București, deși a murit la sfârșitul anului 2017.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Situație bizară la Tribunalul București, acolo unde procesul lui Nikos de la Bio Bio, așa cum era cunoscut acesta, a continuat mult timp după moartea lui. Într-un final, acesta a fost găsit vinovat pentru instigare la mărturie minicinoasă într-un proces în care mai multe rude ale acestuia au fost condamnate. Nikos a fost, totuși, scos din cauză ”ca urmare a decesului acestuia”.

fara descriere

Fiul lui Nikos, Daniel, ajuns celebru după o scenă în care agresează o femeie care dorea să se așeze cu prosopul pe plaja lui, în zona de șezloange, pe liotral, nu a scăpat de condamnare. Acesta a primit 5 ani și 8 luni pentru tentativă de omor. Decizia nu este însă definitivă și a fost deja atacată cu apel de majoritatea inculpaților.

Citeste si: Adrian Minune a pus pe grătar nişte frigărui cât el de mari! Le-a mânuit ca pe nişte săbii FOTO

Citeste si: Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Citeste si: Fiul lui Nicu Maharu se pregăteşte de nuntă? Florian dorea să se însoare anul acesta, dar moartea tatălui i-a amânat planurile!

fara descriere

Nikos a fost un personaj binecunoscut în viața de noapte a Capitalei. El a deținut două cluburi de manele unde au cântat toți lăutarii celebri din România. De asemenea, el a deținut o companie de pază și securitate. Nikos era un apropiat al Grupării Sportivilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate