Internauții au crezut că nu văd bine. Margherita de la Clejani, călare pe o cruce: „S-a urcat pe crucea troiței monumentului...”

Margherita de la Clejani nu contenește să-și surpindă fanii. Ipostaza șocantă în care s-a afișat pe internet

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Margherita de la Clejani, călare pe o cruce: S-a urcat pe crucea...


In articol:

Margherita de la Clejani nu contenește să-i șocheze pe internauți. După ce a ajuns în atenția presei din cazua acccidentului pe care l-a provocat în urmă cu câteva zile, suspectându-se că ar fi fost sub influența substanțelor interzise, Marga nu se cumințește. Cu plimbările ei nocturne și nebune ne-am obișnui, dar ce a făcut Margherita de data aceasta, întrece orice imaginație.

Citeste si: Ce a ajuns sa faca Margherita de la Clejani pentru bani! Cum isi castiga existenta dupa scandalul drogurilor

Fiica Clejanilor s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției și a imortalizat momentul. Gestul ei a fost taxat grav de fani.

Citeste si: Explozia de cazuri noi continuă. Bilanț îngrijorător și astăzi, după ce ieri au fost confirmate 468 de infectări

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Explozia de cazuri noi continuă. Bilanț îngrijorător și astăzi, după ce ieri au fost confirmate 468 de infectări

Margherita de la Clejani, călare pe o cruce: S-a urcat pe crucea...

„O analfabetă cu aere de vedetă, Margherita de la Clejani, s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției aducând o gravă atingere valorilor noastre naționale  creștin-ortodoxe”, a scris un internaut.

„Nu cred aşa ceva”, „Îţi trebuie două cuie în mâini”, „Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, ''Cum sa faci asa ceva.....RUSINEEEE''„Amenda'', „Asa cevaaaa”, sunt câteva dintre reacțiile internauților

Ulterior, Margherita a decis să șteargă fotografia de pe Facebook. 

Citeste si: Margherita de la Clejani nu se potolește! Aroganță incredibilă după accidentul pe care l-a provocat! VIDEO

Margherita de la Clejani și-a vopsit părul roz. Imagini de senzație cu fata Clejanilor VIDEO

Margherita de la Clejani nu mai e blondă. Fata Clejanilor a apelat la o nouă culoare a părului și a postat imagini și videoclipuri cu noul look.

Margherita de la Clejani nu ratează nicio ocazie pentru a fi in centrul atenției, mai ales după scandalul în care a fost implicată, în urma accidentului pe care l-a provocat în Capitală.

Citește continuarea aici 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate