INTERVIU FABULOS cu Fuego! Artistul viseaza sa zboare fara motor si recunoaste ca devasteaza noaptea frigiderul cu lumina stinsa, ca sa nu se simta vinovat! Crezul sau este o melodie a unei trupe rock romanesti!

Sentimental cum il stim, Fuego (36 de ani) si-a pus sufletul pe taraba intr-un interviu exceptional. Popularul cantaret, pe numele adevarat Paul-Ciprian Surugiu, a marturisit ca dorinta lui este sa salveze lumea si ca are un obicei prost, devastarea frigiderului in orele tarzii ale noptii!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

Cantaretul a raspuns unui suvoi de intrebari cu caracter personal, 49 la numar, intr-un dialog de exceptie, publicat pe site-ul sau oficial. Curios sa afle ce il sperie pe Fuego, autorul interviului a primit raspunsul pe care-l merita pentru indiscretia lui nestavilita: Penibilul, ridicolul, intunericul, viitorul Romaniei, indiferenta oamenilor, rautatile gratuite, boala. Ma tem de ceea ce sfarseste intotdeauna prin a ne lasa singuri”.

Dialogul ramane la cote inalte atunci cand Fuego este intrebat ce ar face daca ar mai avea o zi de trait: Mi-as cere iertare de la toti cei carora le-am gresit c-un strop de tristete, m-as pierde in Disneyland, as canta în duet cu Alla Pugaciova pe o scena grandioasa… Sa… dar asta chiar nu e posibil. Dar totusi, nu inca, mai am atatea de facut si de spus”.

fara descriereDin interviu mai aflam care e dorinta neimplinita a lui Fuego, "sa salvez lumea. Dar nu abandonez proiectul”, iar lirismul aproape proverbial al interpretului este activat dupa ce e chestionat sub ce forma i-ar placea sa revina pe Pamant intr-o viata viitoare: “Sub forma unui porumbel de un alb imaculat, bland si aducator de pace”. Lacrimile curg, sunt inevitabile, pentru ca Fuego ne transmite ca, daca s-ar transforma in cenusa, aceasta ar trebui risipita “pe luciul marii, in amurg”. Totusi, Fuego ne arata ca e om, cu bune si rele, dezvaluind ca are si obiceiuri proaste: "Devastatul frigiderului la ore tarzii din noapte, cu lumina stinsa, ca sa nu ma simt vinovat, lipsa efortului fizic, noptile pierdute in fata calculatorului”. Cei care au rezistat parcurgerii integrale a interviului, au aflat ce nu poate ierta Fuego unei femei: “Nesinceritatea, duplicitatea, infidelitatea, deoarece raneste demnitatea, devasteaza, distruge increderea si stima de sine. Si atunci se face trist si zadarnic in jur si in noi. A face compromisuri inseamna “a muri putin, inseamna a fi condamnati pe vecie la irevocabile tristeti si insingurari fara de apel.”. In schimb, trubadurul marturiseste ca dragostea fata de prietena sa are gust de “ciocolata cu dragoste”, stiind si cine e cel mai iubit dintre pamanteni: “Evident, eu! (Mi-ar placea sa fie adevarat...)”.
Despre enigma care-l framanta cel mai mult pe artist, totul este clar: "viitorul planetei", in timp ce visul cel mai indraznet este unul logic:"sa zbor fara motor!".

Cat despre crezul sau exprimat in versuri, Fuego a socat cu adevarat, o data in plus, recitand din versurile piesei "Daca vrei", a trupei de rock Celelalte Cuvinte, lansata in 1987!

"Dacă vrei cu tine lumina s-o-mpart,

Lasă-mă să ard, lasă-mă să ard.

Dacă vrei să ştii ce-am în suflet şi-n gând,

Lasă-mă să cânt, lasă-mă să cânt!".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate