Inundaţiile au măturat un cimitir din Franţa. Unele cadavre au ajuns în Italia

Un cimitir din sudul Franţei a fost măturat de pe o vale de o furtună violentă, iar unele cadavre au fost duse de ape până pe malul italian al Mediteranei.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela

Inundaţiile au măturat un cimitir din Franţa. Unele cadavre au ajuns în Italia
Inundaţiile au făcut ravagii în oraşul Saint-Dalmas-de-Tende[Sursa foto: Captură YouTube]

Inundaţiile au făcut ravagii în oraşul Saint-Dalmas-de-Tende, mare parte din cimitirul său fiind distrus după ce mormintele şi cavourile au fost purtate şi înghiţite de ape. Părţi din cavouri zac pe malurile răului Roya.


In articol:

De asemenea, autorităţile italiene au declarat duminică că au descoperit patru corpuri în stare avansată de descompunere pe malul dintre Ventimiglia şi Santo Stefano al Mare, în apropiere de graniţa cu Franţa. Un alt cadavru a fost găsit în apropierea unui râu. Primarul Jean-Pierre Vassallo a spus că furtuna a fost ”apocaliptică”. ”A dezmembrat cimitirul”, a spus Vassalo.(Citește și:Imagini apocaliptice din Grecia! Ciclonul Ianos a făcut prăpăd. Românii surprinși de furtună în vacanță fac declarații cutremurătoare: „ A măturat tot. E doar pământul de dedesubt”

Inundațiile au făcut ravagii printre zecile de morminte. Mare parte a cimitirului a dispărut, înghițit de ape. O piatră funerară a rămas în vârful unui morman de nămol.Unele cripte sunt distruse.

”Familiile ne-au fost luate, aproape 150 de oameni au fost luaţi de ape”.

În plus, 12 oameni au murit în urma furtunilor şi inundaţiilor severe de vineri care au afectat Franţa şi Italia, 4 francezi şi 8 italieni, dar 20 de persoane sunt încă dispărute.

În Saint-Dalmas-de-Tende toate cele patru poduri care leagă cele două jumătăți ale satului s-au prăbușit, casele au fost dărâmate, iar curentul nu mai există. Drumurile și liniile ferate par să fi dispărut, iar singura cale de a intra în sat e cu ajutorul elicopterelor.

De la Ventimiglia la Biella, ploile abundente care au căzut începând de vineri după-amiază în această regiune deluroasă au provocat inundaţii, alunecări de teren şi pagube materiale semnificative, deteriorând clădiri şi infrastructura, în special podurile. Inundaţiile au devastat partea de vest a oraşului, provocând daune de milioane de euro, potrivit autorităţilor locale. 

Citeste si: Cum să se organizeze acasă zodiile, în distopia sanitară. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

De precizat este că până la 500 de milimetri de ploi au căzut în câteva ore, ”niciodată nu s-a mai întâmplat de la instalarea instrumentelor de măsurare”, a spus Jean Castex la fața locul.

Cele mai afectate zone se află în bazinele râurilor Toce, Tanaro, Biellese şi Sesia.

 

 

 

 

 

 

 

Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

Se întâmplă pe 6 decembrie! Un fost premier a dezvăluit totul: Care este planul ascuns al guvernului Orban

Cutremur în showbiz! Florin Busuioc, din nou la un pas de moarte! Momente teribile pentru Busu, prezentatorul meteo de la Pro Tv

Două fete de 10 şi 11 ani din, dispărute subit de acasă! Unde le-au găsit polițiștii

Un bărbat infidel a fost dat în vileag de un bug al imprimantelor. Bona a găsit fotografii compromițătoare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies