Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, ultimul omagiu adus marelui actor! Ce au aruncat în mormântul acestuia

Ion Dichiseanu a fost condus sâmbătă, 22 mai, pe ultimul drum, iar zeci de oameni au luat parte la slujba de înmormântare.

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu
Ioana Dichiseanu și Simona Florescu [Sursa foto: Captură video ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Soția și fiica marelui actor Ion Dichiseanu au fost devastate de durere și au izbucnit în lacrimi în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al maestrului a fost coborât în mormânt.

Cele două s-au apropiat de locul de veci, ținând două obiecte în mână. Celor prezenți la înmormântare nu le-a venit să creadă ce aruncă cele dăuă în mormântul lui Ion Dichiseanu. Iată despre ce este vorba. 

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu
Ioana Dichiseanu și Simona Florescu [Sursa foto: Captură video ]

Vizibil afectate, fiica și soția lui Ion Dichiseanu i-au adus un ultim omagiu marelui actor 

Pentru Simona Florescu și Ioana Dichiseanu a fost zi de doliu. Au purtat pantaloni, bluze și încălțăminte de culoare neagră, dar totul a fost completat de sacouri albe. Ținuta nu este deloc întâmplătoare. De asemenea, și vestimentația lui Ion Dichiseanu este poate mai atipică pentru o înmormântare. Este vorba de un sacou, camașă, pantaloni și chiar pantofi, toate de culoare albă. Ținuta casual a fost una din preferatele lui Ion Dichiseanu, un actor recunoscut pentru faptul că avea foarte mult stil.

Familia a dorit ca aceasta să fie ultima imagine cu care să rămână în minte despre marele actor. De asemenea, și sicriul în care se va odihni veșnic este tot alb. 

După ce a fost coborât în groapă cele două s-au apropiat plângând de locul de veci al maestrului, iar la un moment dat și-au dat eșarfele colorate jos de la gât și le-au aruncat în mormântul lui Ion Dichiseanu.

Gestul nu este unul întâmplător, căci eșarfele aveau combinațiile de culori preferate de marele actor. Mai apoi ambele au aruncat câte un pumn de pâmânt, conform datinilor creștine. 

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Citeste si: Ion Dichiseanu a câștigat un proces cu Statul Român cu două ore înainte să moară! Actorul urma să primească o sumă uriașă! EXCLUSIV

La final, Ioana Dichiseanu le-a adresat câteva cuvinte celor care au participal la slujba de înmormântare și care l-au consus pe tatăl ei pe ultimul drum. 

„Vă mulțumesc că ați fost alături de el! E tot ce pot spune”, au fost cuvintele Ioanei Dichiseanu. 

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu
Ioana Dichiseanu și Simona Florescu [Sursa foto: Captură video ]

Ultima conversație pe care Ioana Dichiseanu a avut-o cu tatăl ei 

Ion Dichiseanu a fost înmormântat sâmbătă,  22 mai, la Cimitirul Bellu, după ce pe 20 mai i-a fost declarat decesul. Se pare că acesta s-a infectat cu o bacterie periculoasă care i-a cauzat o pneumonie bilaterală extrem de gravă. A fost internat la Spitalul Floreasca  din Capitală, unde a primit îngrijiri medicale timp de mai multe luni. Dădea semne că o să-și revină, dar se pare că bacteria agresivă l-a omorât în cele din urmă. 

Citeste si: Carmen Harra, despre moartea lui Ion Dichiseanu! „Am analizat numerologia lui” A murit sau nu cu zile marele actor?!

„Tata, ultima oară când am vorbit cu el, mi-a spus că vrea să vină cât mai repede acasă. Recuperarea depinde și de el, dar trebuie să mai avem răbdare, nu știm cât va trebui să mai așteptăm. Oricum, e mai bine acum”, a spus Ioana Dichiseanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum va decurge înmormântarea lui Ion Dichiseanu, care are loc mâine? Primele probleme întâmpinate de familie! EXCLUSIV

Bebe Cotimanis a aflat în direct că Ion Dichiseanu a murit. Actorul a izbucnit în lacrimi: "Mi-a plecat un prieten bun"

EXCLUSIV Primele imagini de la pregătirea funeraliilor lui Ion Dichiseanu! Ioana, fiica marelui actor, răpusă de durere! Cum a fost surprinsă la ieșirea din morgă

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Când ai noroc, atunci ai cu carul! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies