Ioana Filimon a spart bancomatul pentru ”tone” de lenjerie intimă Video exclusiv

Ioana Filimon, fostă Miss România, pare să fi trecut cu bine peste scandalul cu fostul ei iubit, un milionar extrem de controversat, și, de ceva vreme, întoarsă în România, face ce îi place ei mai mult: cumpărături.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

ioana filimon

Doar că, așa cumn era de așteptat, Ioana Filimon se distrează făcând cumpărături cât se poate de… interesante, mai ales pentru cei care ar putea să o vadă purtând doar acele ținute.

Citeste si: Ioana Filimon, mărturii despre fostul iubit: "Continuă să mă amenințe că o să-mi facă rău, că o să-mi arunce acid pe față"

Citeste si: Scandal în showbiz, cu Otilia Bilionera și Ioana Filimon în rolurile principale! Fostul lor iubit rupe tăcerea

Citeste si: Fostul iubit al Ioanei Filimon i-a trimis o cutie cu o inimă de vacă și un bilețel cu un avertisment! Prima declarație a bărbatului: „Ea a început să mintă despre mine”

Mai exact, zilele trecute, focoasa brunetă a fost surprinsă de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce a dat o raită prin mall. Și, normal, cum imaginea ei de bombă sexy trebuie bine întreținută, Ioana Filimon s-a ”aruncat” în cel mai nou magazin de lenjerie intimă, brand celebru, și a ieșit de acolo încărcată cu punguțe de parcă ar fi fost Moș Crăciun. Doar că, deși lenjeria intimă a respectivului brand este cunoscută pentru cât este de transparentă și de… mică, este totuși suficient de scumpă pentru oricine, iar Ioana Filimon s-a trezit, brusc că a rămas fără… cash, mai ales că trecuse pe la casieria respectivului magazin.

ioana filimon

Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, a dat o fugă la bancomatul din apropiere și a scos banuții necesari pentru cheltuieli. Iar la plecarea de la bancomat, frumoasa fostă Miss România nu era tocmai veselă, semn că, probabil, se gândea că ar fi cheltuit cam mult pe lenjeria în care, probabil, va reuși să înnebunească orice bărbat.

Ioana Filimon: ”Femeile care sunt frumoase sunt percepute ca niște femei mai puțin inteligente, dar nu este adevărat”

Ioana Filimon, după ce a câștigat Miss România, a vorbit și despre cariera în lumea modei pe care și-a făcut-o, dar a dat și sfaturi tinerelor care vor să îi calce pe urme.

”Este important să știe că, la fel ca în alte domenii, nu ajungi unde îți dorești fără muncă și seriozitate. Modellingul nu este un job așa ușor cum crede lumea. Dar le spun să aibă multă răbdare, să fie serioase și să aibă încredere în ele, pentru că ce e al lor e pus deoparte. Eu am mai participat la „Miss România”, când aveam 17 ani, dar nu am câștigat. Am reușit acum, la 25 de ani”, povestea acum câțiva ani Ioana Filimon, fosta concurenta de la ”Fermă”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate