Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei de actorie! Cursurile pentru copii au o durată de 8 luni!

Nu mai e un secret că Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei.  Actriţa care a divorţat acum aproape două luni de Alexandru Papadopol are o afacere pe cont propriu, o şcoală de actorie pentru copii numită „MiniArtShow by Ioana Ginghină”. “Coordonați de actrița Ioana Ginghină,  implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, se scrie despre proiect.

Citeste si: Ioana Ginghină, așa cum nu au mai văzut-o fanii: "Te rogi sa fie bine." Reacția uluitoare a celor care au văzut fotografia postată de actriță

Citeste si: Ioana Ginghină a mers cu fiica la psiholog! Ce se întâmplă cu Ruxi după divorțul părinților

Citeste si: Cum se înțeleg Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol după divorț: „Am ieșit în oraș”

Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei: “Investiţia dvs: 600 ron/lună"

“Principiul de bază folosit  de compania MiniArtShow by Ioana Ginghină este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate.  Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii.”, se mai arată despre proiectul care include o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști. “Investiţia dvs: 600 ron/lună. În acest preţ intră toate materialele didactice, invitaţii speciali, lecţiile deschise, filmuleţele care se vor face la finalul cursului”, se scrie despre taxa de şcolarizare. (vezi ce a spus Ioana Ginghină despre relaţia dintre Alexandru Papadopol şi Adriana Titieni)

fara descriere

Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei. Fiecare modul are o durată de 4 luni 

Nu mai e un secret că Ioana Ginghină cere o taxă de 1.000 de euro pentru şcoala ei.  „MiniArtShow by Ioana Ginghină” este structurată pe două module, unul de „public speaking, improvizaţie, spectacol”, celălalt de „multimedia, improvizaţie, public speaking”. Fiecare modul are o durată de 4 luni, ceea ce înseamnă că un curs complet are 8 luni. În total, părinţii unui copil care vine la şcoala de actorie a Ioanei Ginghină vor trebui să achite 4.800 de lei, adică aproximativ 1.000 de euro.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate