Ioana Ginghină se pregătește de divorțul de Alexandru Papadopol: „O să sparg buba după ce intră fiica mea în vacanță”

Ioana Ginghină a vorbit despre relația ei cu Alexandru Papadopul. Dacă vor decide că divorțul este cea mai bună soluție, pe primulplan va fi fiica lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Ioana Ginghină și soțul ei, Alexandru Papadopol, traversează operioadă dificilă în viața lor de cuplu. Cei doi soți sunt împreună de 12 ani și, în ciuda faptului că s-a zvonit de mai multe ori că ar fi la un pas de divorț, au dat mereu de înțeles că totul este bine între ei.

Citeste si: Horror! Un puști de 16 ani și-a introdus bărbăția într-o țeavă din metal din peretele casei! Echipa de descarcerare a rămas mască când a ajuns la el

Citeste si: După ce s-a mutat într-un triplex de 200.000 de euro din Capitală, Ruby a făcut anunțul: ”I-am făcut dormitor copilului”

Ioana Ginghină a recunoscut că are probleme în căsnicia cu Alexandru Papadopol

Recent s-a afla, însă, că Alexandru Papadopol s-a mutat din casa în care locuia cu Ioana Ginghină în urmă cu patru luni.

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat Ioana Ginghină într-un interviu, conform Click.

„Probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple”, a mai spus Ioana Ginghină despre relația ei cu Alexandru Papadopol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate