Vedete

Ioana Tufaru a crezut ca este gravida, dar testul a spus altceva: "Ma bucur ca a fost alarma falsa" Femeia nu-si mai doreste copii

Fiica Andei Calugareanu spunea, ieri, ca este posibil sa fie din nou insarcinata. Femeia sustinea ca prezinta toate simptomele, dar a recunoscut ca nu isi mai doreste un copil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Ioana Tufaru a crezut ca este gravida, dar testul a spus altceva: "Ma bucur ca a fost alarma falsa" Femeia nu-si mai doreste copiiicon photo

Ioana Tufaru are un baietel de doi ani si doua luni, nascut prematur. In ciuda premiselor, Luca este sanatos tun, raceste foarte rar, are pofta de mancare si o energie debordanta. Si, ce credeti? Mama lui era convinsa ieri ca, desi nu si-a dorit, ii va darui copilului un fratior sau o surioara.

"Sunt putin agitata, sa stiti. Cred ca sunt gravida. Am avut ameteli si nu mi-a venit problema lunara, "musafirii" sa le spunem. Au intarziat cateva zile. Nu stiu ce sa spun, nu ma asteptam la asta, chiar am avut grija sa nu raman din nou insarcinata", declara Ioana in urma cu 24 de ore. Intre timp, femeia s-a linistit. A facut un test de sarcina care a iesit negativ si spune ca a scapat de o mare grija.

"A fost alarma falsa. Nu sunt insarcinata. Ametelile le-am avut probabil de la raceala si cine stie, intarzierea menstruatiei probabil ca mi se trage de la prea multe medicamente. Mi-as dori 10 copii, dar sa am cu ce sa-i cresc. Chiar am fost ingrijorata pentru ca noi, din pacate, nu ne permitem sa mai aducem un suflet pe lume", a spus fiica Andei Calugareanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune