Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! Uite ce făcea cu Anda Călugăreanu de faţă! O să zici "Doamne fereşte"! EXCLUSIV!

Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! Uite ce făcea cu Anda Călugăreanu de faţă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Ioana Tufaru îşi aminteşte că a trecut prin momente groaznice în urmă cu trei ani şi jumătate, când îl năştea, prematur, pe micuţul Luca. Baietelul era cat doua palme, fragil si a fost nevoie sa stea zile bune la incubator ca sa ajunga sa se dezvolte normal.

Citeste si: Ioana Tufaru, atacată crud! Uite cum este umilită în fiecare zi! Femeia a izbucnit în plâns! "Mi-au zis că sunt mamă denaturată"! EXCLUSIV!

Ei bine, nepotul Andei Călugăreanu este astăzi perfect sănătos, voinic, plin de energie şi are o imunitate puternică. Mama lui spune că puştiul nu a răcit decât de patru-cinci ori de la naştere şi are o poftă de mâncare ieşită din comun.

fara descriere

"Cred că seamăna cu mine înainte de inelul montat în stomac. Mănâncă întruna. Spre deosebire de mine însă face şi multă mişcare, aleargă încontinuu, clar o să-l facem fotbalist. Am făcut multe prostii la viaţa mea, dar această familie pe care o am acum, adică Luca şi Ionuţ, îmi spală toate păcatele", a spus Ioana.

De ceva timp, Luca merge la grădiniţă, unde s-a integrat perfect şi se înţelege bine cu toţi colegii.

Ioana Tufaru, dezvăluire ŞOC despre mama ei! "Eu nu i-aş permite lui Luca să facă asta"

Citeste si: O să ai ŞOCUL VIEŢII! Ioana Tufaru locuieşte pe o proprietate de lux! Ca să ajungi la ea trebuie să treci printr-un filtru de pază! Dacă nu crezi, intră şi convinge-te! FOTO EXCLUSIV!

"Băieţelul meu este minunat. Este un spectacol întreg. E vesel, râde mult, se joacă, e poznaş, exact cum trebuie să fie un copil. Merge şi la grădi, îi place mult acolo, printre copii, dar trebuie să recunosc că face multe năzbâtii. Când mă uit la poze cu el, de acum doi ani, nici nu-l mai recunosc. E schimbat, i s-au mai modificat şi trăsăturile, sunt pregnant masculine să zic aşa, dar tot frumos este. Şi eu şi Ionuţ îl adorăm. E înnebunit după dulciuri. Ar mânca întruna bomboane şi biscuiţi, dar avem grijă să nu-i dăm în exces. Nici nu-l privăm însă de bucuriile acestea ale copilăriei, că nu ar fi corect", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Întrebată dacă este o mamă permisivă, Ioana a dat un răspuns care ne-a lăsat...mască.

"Eu îmi las copilul să se tăvălească în parc, să se murdărească, să se joace în nisip. Este vaccinat, iar acasă avem dero şi maşină de spălat, aşa că totul e în ordine. Fiul meu are imunitatea puternică, nu răceşte niciodată, aşa că nu am de gând să-l ţin într-un "bol de cristal", să nu atingă nimic. Deci putem să spunem că sunt o mamă înţelegătoare, dar, atenţie, nu cum era mama mea. Eu la 15 ani fumam cu ea de faţă şi nu îmi spunea nimic. Fumam amândouă! Eu nu i-aş permite lui Luca să facă asta. Poate după 20, 25 de ani, dar nici atunci nu cred că mi-ar pica bine. Sper să nu aibă acest viciu", a declarat Ioana pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate