Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție împotriva coronavirusului, după anunțul lui Klaus Iohannis că acestea devin obligatorii!

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție, dorind să le cumpere pe cele făcute de actrița Ileana Olteanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție, care vor deveni obligatorii de pe 15 mai, după ce se va încheia starea de urgență, în spațiile închise și în transportul în comun, după cum a anunțat recent președintele Klaus Iohannis. Măștile se găsesc cu greu în farmacii și pot fi comandate online, la prețuri destul de mari.

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: Ioana Tufaru ne-a arătat în ce condiţii locuieşte, în plină pandemie! Imagini din garsoniera ei din Militari!

În acest context, mulți oameni și fac în casă măști, din materiale textile. Printre aceștia se numără și actrița Ileana Olteanu, partenera de viață a actorului Dan Puric, care s-a apucat să lucreze la mașina de cusut, pentru că are timp liber până la reluarea activității artistice. (vezi cum și-a pus Ioana Tufaru copilul în pericol)

fara descriere

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție. Vrea să cumpere de la actrița Ileana Olteanu

„M-am apucat de confecționat măști! În farmacii nu am găsit….Măști albe din bumbac, etno, fashion, personalizate pentru copii… Aveam mașină de cusut, așa că am pus și copiii la treabă și le place foarte mult! Handmade work!”, a postat Ileana Olteanu pe pagina de Facebook.

„Eu m-am scos. Mă reprofilez...Am și diploma de bucătar și pot să mă mut și la croitorie”, a mai postat Ileana Olteanu, care e actriță la Teatrul Național Buucrești. Ioana Tufaru, care e prietenă cu Ileana, a abordat-o pe facebook: „As avea și eu nevoie! Le vinzi? Cumpăr....”. „Incă nu vând”, a răspuns Ileana. Când vinzi să mă anunți și pe mine,te rog! Vorbesc serios!”, i-a transmis Ioana Tufaru.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate