Ioana Tufaru s-a pregătit de înmormântare pe facebook: ”Nu a vărsat o lacrimă”

Ioana Tufaru s-a pregătit de înmormântare, pe care a simulat-o pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru s-a pregătit de înmormântare pe paginile de socializare. Fiica Andei Călugăreanu a găsit pe facebook un joc macabru, care simulează propria înhumare a utilizatorului care poate vedea cum reacționează prietenii săi virtuali la eveniment.

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

“Înmormântarea mea animată! Primul la sosire: Criss Alex. Nu a vărsat o lacrima: Mariana. A facut o dramă si chiar a simțit un lesin: Lndra. A fost doar pentru sandvișuri si cafea: Nicolae”, a postat Ioana Tufaru. (vezi motivul pentru care Ioana Tufaru a atacat-o dur pe Iulia Albu)

fara descriere

Ioana Tufaru s-a pregătit de înmormântare: „Ioana, fatooo...” 

„A căzut la înmormântare înainte să mă acopere cu pământ: Aramis. Nu te-am ales eu, când o vei face, vei observa. Copiați textul si stergeți numele. puneți @ si la primul nume care apare, faceți clic pe el. Jucați!”, și-a îndemnat Ioana amicii.

Aramis este chiar soțul Ioanei, cu care aceasta are un băiețel. “A apărut și varianta pesimistă? Clar e de la coronavirus”, a postat o prietenă a Ioanei. În schimb, altă amică a lăsat de înțeles că nu a gustat umorul acesteia: „Ioana, fatooo...”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate