Ioana Tufaru regretă că și-a chinuit mama! Fiica celebrei Anda Călugăreanu a fost îndrăgostită de Gabriel Cotabiță

Ioana Tufaru a dezvăluit că a fost un copil-problemă și și-a chinuit mama, pe celebra Anda Călugăreanu, care decisese să-și refacă viața.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Ioana Tufaru a povestit că gelozia a transformat-o într-un copil-problemă, care i-a dat multe bătăi de cap mamei sale, Anda Călugăreanu. ”Mă gândeam că n-are voie să mă iubească decât pe mine. Mi-am dorit să fie din nou cu tata, însă până la un punct, când am înțeles că nu se mai putea.

(...) Acum, la aproape 42 de ani, pot să spun că Ioana a fost un copil-problemă. Nu neapărat în sensul rău. Eu am fost foarte dorită, cel puțin de mama. Eram divinizată, iar eu am simțit asta. Și am plusat, am plusat. Știam că dacă vărs o lacrimă se face ceea ce vrea ”șefa”. Am văzut că ține și am zis că ăsta era terenul meu. Vedeam durerea mamei, dar știam că mi se permite și învârteam cuțitul în rană. Dacă nu mi se permitea ceva, făceam alt lucru de care știam că o doare pe mama”, a povestit Ioana Tufaru la Canal 33, la emisiunea ”Sănătate trup și suflet” a Roxanei Iliescu.

Ioana Tufaru: ”Dacă îmi interzicea să-l mai văd pe Cotabiță, mă potoleam”

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ioana Tufaru spune că în adolesceță era îndrăgostită de Gabriel Cotabiță, iar ăsta ar fi fost singurul ei punct slab, la vremea aceea.

Citeste si: O să ai ŞOCUL VIEŢII! Ioana Tufaru locuieşte pe o proprietate de lux! Ca să ajungi la ea trebuie să treci printr-un filtru de pază! Dacă nu crezi, intră şi convinge-te! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

Citeste si: Asta este transformarea secolului! Avem poza din buletinul vechi al Ioanei Tufaru şi fotografia din actul nou de identitate! Rămâi pur şi simplu ŞOCAT când vezi diferenţa! EXCLUSIV!

”Ea nu mă pedepsea unde mă durea pe mine. Eu la vremea aia, adolescentă fiind, mă axasem pe o treabă: Cotabiță! Dacă mă refuza acolo, poate mă potoleam. Ea mă pedpsea altfel – de exemplu îmi lua cablul de la combină să nu mai ascult muzică, nu mă mai lăsa să ies afară... Dar nimeni nu i-a dat ideea să nu-mi dea voie la spectacolele cu Gabi, sau să-l văd. Doar mă amenința, dar n-o făcea”, a mai povestit Ioana Tufaru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ioana Tufaru s-a angajat! Ce salariu primește

Ioana Tufaru, şocată de fiul ei! Nu-l mai recunoşti pe Luca! Uite cum arată micuţul acum! FOTO EXCLUSIV!

Ioana Tufaru o desfiinţează pe Hannelore Ulrich. Uite ce spune despre ea! "Călcăm fidelitatea şi loialitatea în picioare"

8 zodii sunt sub Saturn care recomandă prudență. Horoscopul fericirii pentru luna Iulie

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Moarte curată. Cele mai toxice ingrediente din mâncarea fast-food

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies