Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus! “Și furtunul ăla l-au mai pus și alții la gură?” FOTO

Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus, în timpul vacanței la mare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus după ce s-a fotografiat la  terasa unui restaurant turcesc din Costinești, trăgând dintr-o narghilea. “Ce bei cu furtunul?”, a întrebat-o o amică pe Ioana. “Nu beau, fata, nimic.... Aia e o narghilea, tu nu știi ce e aia?”, a răspuns fiica actorilor Anda Călugăreanu și Dan Tufaru.

Citeste si: Cum a murit Anda Calugareanu. Drama cumplita povestita de sotul artistei

Citeste si: Anda Calugareanu dansa si canta cand facea curatenie! Era artista si in spatele camerelor.

Citeste si: Ioana Tufaru, la spital, în plină pandemie de coronavirus: „Doamne ferește”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

“Aa, nush ce e.”, a replicat prietena ei. „Este un fel de țigară pe care o fumează turcii!”, a explicat Ioana.„Am inteles. Si furtunul ala l-au mai pus si altii la gura?”, a întrebat femeia. “Normal! Eu nu am din astea, fata!”, a zis Ioana. „De virus ma refer de dezinfectare.”, a continuat, insistentă, prietena.

Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus: "Ce legătură are cu gura?”

„Care virus?”, a spus Ioana. “Atunci de ce mai dai cu dezinfectant, de ce mai cumperi?”, a zis amica. “Ma dezinfectez eu pe mâini și pe Luca și Ionuț!”, a răspuns Ioana, care s-a referit la fiul și la soțul ei. (vezi ce gest emoționant a făcut Ioana Tufaru în memoria lui Costin Mărculescu)

“Ca asa au zis, sa ne spalam pe maini de virus.”, a mai spus femeia. „Pai pe mâini! Ce legătură are cu gura?”, a încheiat discuția Ioana. La începutul pandemiei, Ioana Tufaru nu a ținut cont prea tare de regulile impuse de autorități și nici de pericolele care se află la tot pasul.

Ioana Tufaru și-a speriat amicii că a luat coronavirus: "Să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!"

Ea și-a luat copilu de mânuță și l-a plimbat prin oraș, după carer s-au așezat la un fast-food și au luat masa împreună, alături de nașa băiatului . Mai mult, Ioana Tufaru a vrut să arate că nu îi este frică nici de virus, nici de autorități, așa că a postat și cateva fotografii pe Facebook.

"Na, ete așa!…..ca să-i facem în ciudă lu’ nenea Corona!!!! Am petrecut o după amiază superbă cu nășica noastră! Mulțumim nășică, te iubim. #noinunetememdecoronabaubau”, a scris Tufaru în dreptul imaginilor postate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Actor cunoscut, mesaj dur după moartea lui Costin Mărculescu: "Jegul asta... băi, s-a făcut dreptate"

Clipe dramatice pentru Ioana Tufaru! Și-a internat soțul în spital, cu pneumonie, în plină pandemie de coronavirus: „Am inima frântă”

Violeta Alexandru, surpriză pentru pensionari: Urmează o nouă creștere a pensiilor

Ioana Tufaru anunță sfârșitul după pandemie: „Nu va mai fi nimic ca înainte”

Ioana Tufaru e disperată că nu are măști de protecție împotriva coronavirusului, după anunțul lui Klaus Iohannis că acestea devin obligatorii!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies