Gestul emoționant pe care Ioana Tufaru l-a făcut în memoria lui Costin Mărculescu! Ioana e distrusă: „Aș vrea să cred că a fost o glumă proastă”

Ioana Tufaru suferă enorm după decesul lui Costin Mărculescu, cu care a avut o relație apropiată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ioana Tufaru suferă enorm după decesul lui Costin Mărculescu, mai ales că cei doi erau prieteni buni de ani de zile. Fiica actorilor Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, Ioana este o apropiată a lumii artistice, fiind invitată mereu la diverse spectacole ale celor din aceeași breaslă cu părinții ei.

Citeste si: Cum a fost gasit Costin Marculescu in baie: politistii au fost marcati de ceea ce au vazut

Citeste si: Costin Mărculescu ”și-a tunat” la maxim soția! Ella și-a luat silicoanele și a plecat! Supărat, actorul ”a uitat” să le mai plătească

Citeste si: Tulburător! Ultimul mesaj al lui Costin Mărculescu: „În cazul în care mor...”

Așa l-a cunoscut și pe Costin, cu care a menținut apoi o legătură strânsă. Vestea morții actorului, a bulversat-o pe Ioana Tufaru. “Doamne, parca tot nu-mi vine sa cred! As vrea sa cred ca a fost o gluma proasta, dar nu este..... Păcat! Dumnezeu să-l odihnească!”, a postat Ioana.

Ioana Tufaru suferă după decesul lui Costin Mărculescu. A schimbat fotografia de profil 

Mai mult, în memoria lui Costin Mărculescu, Ioana a schimbat fotografia de profil în care apăreau ea și fiul ei, înlocuind-o cu una în care ea s-a pozat alături de Costin la un eveniment la care amândoi fuseseră invitați. (vezi câți bani câștiga, cu adevărat, Costin Mărculescu)

Costin Mărculescu a fost descoperit mort în apartamentul său miercuri noapte, iar vecinii artistului susțin că nu a mai fost văzut de câteva zile, deși el ieșea zilnic să își plimbe câinele. Câinele lui Costin Mărculescu a fost cel care a alarmat locatarii blocului, lătrând puternic de zile bune.

fara descriere

Ioana Tufaru suferă după decesul lui Costin Mărculescu. A fost găsit în cadă

Chemați, pompierii au spart ușa locuinței și l-au găsit decedat în cadă  Trupul neînsufletit al actorului era în stare avansată de putrefacție. Corpul lui Costin Mărculescu a fost apoi transportat la Institutul de Medicină Legala, în vederea stabilirii cauzei decesului. Prima ipoteza a celor care cerceteaza cauzele mortii lui este infarctul. 

Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentată de Dan Capatos: „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini". A fost momentul în care vecinii s-au sesizat, au bătut la ușă, dar au văzut că nimeni nu răspunde. Paznicul blocului în care locuia a povestit că ultima oară când Costin Mărculescu a ieșit să își plimbe câinele, a observat că actorul era schimbat la față și părea că avea o stare de sănătate precară.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate