Ioana Tufaru tună şi fulgeră! Vezi ce spune despre crimele odioase din Caracal! "Acel psihopat trebuie să plătească"

Ioana Tufaru vorbeşte despre crimele din Caracal! Fiica Andei Călugăreanu este revoltată!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Părinţii Alexandrei Măceşanu din Caracal au sperat până în ultimul moment că îşi vor găsi fiica de 15 ani în viaţă. Nu şi-au pierdut optimismul deşi toate informaţiile ultimelor zile conturau un pronostic tragic.

Întregul lor univers s-a năruit însă în momentul în care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o cu sânge rece pe adolescentă după ce a surprins-o cu telefonul mobil în mână. După cum ştim cu toţii, fata, dând dovadă de un curaj admirabil, a sunat de trei ori la 112 şi a dat mai multe detalii despre locul unde era ţinută captivă.

Citeste si: Ioana Tufaru, acuzată că-şi bate copilul! Vezi cum răspunde femeia acestor declaraţii şocante! "Îi mai dau palme la fund" VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

La audieri, bărbatul a mai mărturisit o faptă infamă. A declarat că a curmat şi viaţa Luizei Melencu din Caracal, o tânăra care a dispărut de acasă la mijlocul lunii aprilie.

Mecanicul a spus că a violat-o timp de trei luni, apoi a omorât-o şi i-a aruncat cadavrul în râu.

Ioana Tufaru vorbeşte despre crimele din Caracal! "Cuvintele sunt de prisos, iar neputinţa şi furia mă copleşesc"

Cazurile acestea, parcă desprinse din filme americane de groază, au revoltat o ţară întreagă, în mai multe oraşe având loc proteste împotriva instituţiilor statului, acuzate de "complicitate" la crimele odioase.

Citeste si: Iubitul Ioanei Tufaru s-a îngrăşat şi e mândru de asta! "Face sarmale, varză călită, gulaş" Ionuţ ne-a pozat tot ce are în frigider! FOTO EXCLUSIV!

fara descriere

Nimic însă, nici măcar solidaritatea semenilor, nu le poate atenua nici măcar o clipă durerea părinţilor celor două fete. Agonia este imposibil de descris, dorinţa de a-şi face singuri dreptate este copleşitoare, iar vindecarea pare o utopie.

Ioana Tufaru, la fel ca mulţi compatrioţi de altfel, s-a pus în locul părinţilor dărâmaţi de durere. Fiica Andei Călugăreanu este revoltată şi şocată de "incompetenţa autorităţilor".

"Îmi este foarte greu să vorbesc despre tragedia de la Caracal...mai ales că este vorba despre copii. Sunt mamă aşa că m-am pus în locul mamelor Alexandrei şi Luizei. Nici nu vreau să-mi imaginez ce este în sufletul lor! Acel psihopat trebuie să plătească pentru ororile comise, iar despre incompetenţa autorităţilor, ce să mai spun? Cuvintele sunt de prisos, iar neputinţa şi furia mă copleşesc!", a declarat Ioana Tufaru, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate